AGLOMERAȚIE ÎN VĂMI

0
224

Este aglomerație  în aceste zile la punctele de trecere a frontierei. Șoferii autovehiculelor care pleacă în vacanță în străinătate sau se întorc din concediu în țară au de așteptat în coloană la unele dintre punctele de trecere a frontierei.

Potrivit autorităților, pe sensul de intrare se așteaptă o oră la Petea, 40 de minute, la Nădlac II și câte o jumătate de oră la Calafat, Negru-Vodă și Albița. Pe sensul de ieșire se înregistrează o jumătate de oră la Petea, Borș, Nădlac II, Giurgiu, Albița și Sculeni și 40 de minute la Ostrov și Negru-Vodă. Cozile de autovehicule se formează ca în fiecare an, deși sunt deschise toate arterele disponibile, dar aglomerația este urmare a volumului mare de acte de control pe care trebuie să le facă polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră lucrează la capacitate maximă și au deschis nouă benzi pentru intrarea în țară și opt pentru ieșire.

Autoritățile de la frontieră se așteaptă ca traficul în vamă să rămână aglomerat până la jumătatea lunii septembrie, atunci când se încheie perioada concediilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 17