Despre noi

Agenţia de presă NEWSS
Agenţia de presă NEWSS este parte componentă a TVSat Media Group. Fluxul de ştiri rulat zilnic pe www.newss.ro acoperă evenimentele majore de la nivel naţional, cu precădere pe partea de sud-est a ţării. Site-ul este structurat pe domenii de interes într-o variantă simplă şi intuitivă pentru cititori. Materialele sunt prezentate în mod obiectiv şi echidistant cu citarea surselor şi reţinerea declaraţiilor în fomat video sau audio.

DESCRIERE TVSat Media Group
Cu o experienţă de peste 15 ani de activitate şi cu o dinamică susţinută prin investiţii majore în tehnica de lucru şi în conținutul editorial, TVSat Media Group asigură la momentul actual un mare impact mediatic, o vizibilitate şi o audienţă garantată pe piaţa mass-media din România. De asemenea, calitatea produselor media sunt garantate de către o echipă de jurnalişti cu studii universitare şi post-universitare, echipă ce asigură un conţinut editorial complex adaptat la nivelul aşteptărilor publicului. În plus, necesităţile de promovare din mediul privat sunt satisfăcute prin oferte complete pe toate canalele de comunicare: televiziune, print, radio şi on-line.

Cu date concrete, TVSat Media Group care reuneşte postul de televiziune regional TVSudEst, postul de televiziune regional EST TV, postul local din Buzău TVSat, publicaţia Scurt pe 2, staţia FM regională Radio Boom, Agenţia de presa NEWSS şi portalul de ştiri video www.tvsudest.ro, vă poate garanta accesul direct la publicul ţintă, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Activitatea Grupului a fost întregită de o reţea modernă de cinematografe în mai multe judeţe.