HC BUZĂU A BIFAT ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE

0
187

Final de sezon nefast pentru Handbal Club Buzău, care a bifat, duminică, a 10-a înfrângere din campionat. Handbaliștii buzoieni au cedat, pe teren propriu, 33-37, cu Potaissa Turda.

Oaspeții, veniți la Buzău cu un moral foarte bun după egalul cu Dinamo, au controlat partida, încă din start. Au preluat conducerea devreme și au menținut o diferență constantă de trei-patru goluri. Buzoienii s-au apropiat la un singur gol, 31-32, abia în minutul 52, moment când au avut șansa de a reveni în meci, după o eliminare de două minute, în tabăra oaspeților. Handbal Club nu a reușit însă să profite de avantaj și chiar au permis celor din Turda să se distanțeze din nou la două goluri. Pe final, tot oaspeții au mai înscris de câteva ori și au bifat o victorie clară.

S-a terminat 33 la 37, pentru Potaissa, iar Handbal Club Buzău a coborât pe locul 8 în clasament, după patru partide fără victorie în Liga Zimbrilor. Buzoienii n-au mai câștigat de la finele lui martie, atunci când se impuneau la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 37