MIHAELA ȚEPUȘĂ, ARBITRU ÎN SEMIFINALA CHAMPIONS LEAGUE

0
261

Încă o performanță bifată de buzoianca Mihaela Țepușă în arbitrajul din fotbalul feminin. Ea a fost prezentă ca arbitru asistent, în semifinala Champions League, dintre Chelsea  și Barcelona, partidă disputată pe legendarul stadion Stamford Bridge.

Meciul a fost arbitrat la centru de Iuliana Demetrescu, iar din brigadă, alături de buzoianca Mihaela Țepușă, a mai făcut parte și Roxana Ivanov. Prezența românească la această partidă a fost completată de membrii camerei VAR, Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

Buzoianca Mihaela Țepușă este o prezență constantă în competițiile europene din fotbalul feminin. Ea a arbitrat pentru prima dată în fotbalul profesionist în 2005, iar în 2008 și-a făcut debutul în fotbalul european. După alți 5 ani, buzoianca a oficiat la o finală Champions League,  câștigată atunci de nemțoaicele de la Wolfsburg.

De asemenea, Mihaela a arbitrat mai multe competiții internaționale, printre care Campionatul Mondial de Senioare din Franța 2019, Campionatul European de Senioare din 2017, Campionatul Mondial de Junioare Under 20 din Papua Noua Guinee în 2016 și Campionatul Mondial de Junioare în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 77