O NOUĂ EDIȚIE A CAMPANIEI „1 DAR = 1 ZÂMBET”

0
254

Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat a dat startul campaniei „1 DAR = 1 ZÂMBET”. Cu ocazia Sărbătorilor de Paști, instituția din Rm. Sărat dedică această campanie copiilor care provin din familii monoparentale sau care sunt crescuți doar de către bunici cu posibilități financiare reduse.

Direcția de Asistență Socială dorește să asigure fiecărui copil articole de îmbrăcăminte noi, încălțăminte, jucării și dulciuri. Cei care doresc să se alăture demersului inițiat de DAS Râmnicu Sărat pot face donații la sediul instituției din Râmnicu Sărat, strada Tudor Vladimirescu, nr. 35, de luni până joi, între orele 08.00-16.30. Râmnicenii care vor sa le ofere celor mici puțină bucurie de sărbători, pot suna la numărul de telefon 0238 567010, pentru a primi informații despre dimensiunile și vârsta copilului. Cei care doresc să se implice în această campanie o pot face până pe data de 24 aprilie.

În ultimii ani, Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat a derulat mai multe astfel de campanii, atât de Paști, cât și  de Crăciun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =