UN PARCURS PERFECT PENTRU METALUL BUZĂU

0
201

Metalul Buzău are un parcurs perfect în acest sezon al Ligii a 3-a. Echipa buzoiană s-a impus și sâmbătă, la Liești, cu 3-1, în cea de-a treia etapă a play-off-ului.

Buzoienii au deschis scorul după 34 de minute, prin Marius Tudorică, și și-au mărit avantajul câteva momente mai târziu, după golul lui Tudor Saim. Ștefan Moraru a stabilit scorul final, în minutul 90, după ce gălățenii reduseseră din handicap cu 10 minute mai devreme.

În urma acestei victorii, Metalul Buzău conduce play-off-ul la 12 puncte distanță de CSM Focșani, a doua clasată, care a remizat acasă, 2-2 cu Unirea Braniștea. Cu Braniștea vor juca și buzoienii etapa viitoare, tot în deplasare, pe 20 aprilie.

Dacă în sezoanele trecute Metalul se remarca prin disciplină și organizare, anul acesta și atacul excelează. Buzoienii au înscris 78 de goluri în 21 de meciuri, o medie care spune totul despre forța echipei din Crâng. Mai mult,  Metalul, declarată în iarnă cea mai bună echipă din Liga a III-a, are și cea mai bună apărare, cu doar 11 goluri primite în tot sezonul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 90