VICTORIE PENTRU GLORIA, PE TEREN PROPRIU, ÎN FAȚA CELOR DE LA MIOVENI

0
259

Victorie extrem de importantă pentru Gloria Buzău în perspectiva clasării pe un loc care să îi asigure promovarea directă în Super Ligă. În etapa a 7-a a play-off-ului, gruparea din Crâng s-a impus, pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni.

Primă repriză nu a dus la ocazii importante la cele două porți. Cei care au avut șansa de a înscrie au fost oaspeții, prin Trașcu, care a șutat în bară. Buzoienii au început mai deciși partea a doua a meciului și au reușit să deschidă scorul prin căpitanul Chică-Roșă. Atacantul Gloriei s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit, și a reușit să împingă mingea în plasă, după ce Benzar a șutat, din șase metri, în blocaj. Echipa buzoiană putea mări avantajul, dar șutul expediat de Dumitru, din minutul 62, a șters bara din stânga lui Croitoru.

S-a încheiat 1-0 pentru Gloria, care, cu 45 de puncte se menține pe locul 4 în play-off. Echipa buzoiană a încheiat cele trei jocuri consecutive de acasă cu 7 puncte acumulate și s-a distanțat la 5 puncte de Csikszereda, după ce formația din Miercurea Ciuc a fost învinsă pe teren propriu, de Unirea Urziceni.

În etapa a 8-a, antepenultima din play-off, Gloria Buzău va juca în deplasare, la Șelimbăr, vineri, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 49