UN NOU EGAL PENTRU GLORIA BUZĂU

0
254

Gloria Buzău nu se dezminte și a mai bifat un egal în play-off-ul ligii secunde. De această dată, remiza a venit în ultimele minute ale partidei cu Corvinul Hunedoara, când formația din Crâng a reușit să egaleze, 2-2, după ce fusese condusă cu 2-0 la pauză.

Prima repriză de pe terenul din Crâng a fost una oarecum ciudată. Buzoienii au atacat încă din primele momente, însă  cei care au marcat au fost oaspeții. Primul gol a fost reușit de căpitanul hunedorenilor, Alex Neacșa. Jucătorul Corvinului a tras cu elan de la 20 de metri, execuție la care Greab nu a avut reacție. După golul încasat, Gloria n-a mai reușit să își creeze situații clare de gol la poarta oaspeților. Dacă buzoienii n-au reușit să înscrie, a făcut-o, din nou, Corvinul. După o fază care a stat mai mult sub semnul hazardului, Marius Lupu s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit, și a reluat calm, peste Greab.

Gloria Buzău a început a doua repriză în forță și putea înscrie după doar trei minute, prin Rădulescu. Golul a venit, totuși, cu jumătate de oră înainte de final. Benzar a pătruns, i-a pasat lui Dumitrache, care a renunțat la preluare, lăsând intenționat balonul printre picioare, pentru Rădulescu. Nemarcat, acesta din urmă a plasat balonul de la 16 metri, imparabil. Golul nu a putut, totuși, să-i mobilizeze pe buzoieni și să aducă o nouă reușită. Când se părea că nu se mai poate întâmpla nimic, în minutul  90, același Rădulescu a profitat de o eroare a lui Manolache, a scăpat singur cu Lefter, iar portarul Corvinului a faultat. Arbitrul a indicat fără ezitare punctul cu var, iar penalty-ul a fost transformat de Cristi Dumitru.

În urma acestui rezultat, Gloria a rămas pe locul 4 în clasament, cu două puncte peste Csikszereda. Duminică, formația din Crâng va avea un nou meci important, tot acasă, cu Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 30