DE SĂRBĂTORILE PASCALE, “AU ADOPTAT” UN BUNIC

0
344

În cadrul proiectului educațional S.N.A.C. „Și nouă ne pasă!”,  derulat de G.P.P. ,Mugurașii” din Rm Sărat, s-a desfășurat, vineri, 26 aprilie activitatea cu tema „Împreună să adoptăm un bunic” .
Antepreșcolarii din creșă și preșcolarii din cadrul unității îndrumați de cadrele didactice și sprijiniți de părinți,  au colectat și donat pachete cu alimente specifice sărbătorilor pascale celor 53 de bătrâni din Centrul de Îngrijire Pentru Persoane Vârstnice „Alecu Bagdat” din Rm. Sărat.
Acțiunea s-a bucurat de succes, deoarece destinatarii produselor alimentare au fost impresionați și mulțumiți, iar preșcolarii au învățat să se implice în viața comunității sociale.
În acest fel, activitatea „ Împreună să adoptăm un bunic” a reprezentat pentru preșcolari, părinți și cadre didactice un prilej de a demonstra implicare și generozitate.
Scopul acestei campanii a fost acela de a sensibiliza preșcolarii, părinții acestora, profesorii, dar și comunitatea din Rm Sărat cu privire la situația dificilă a unor persoane defavorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 79