SCHIMBAREA LOCULUI DE MUNCĂ PENTRU UN SALARIU MAI MARE. PRINTRE OPȚIUNILE A JUMĂTATE DINTRE ROMÂNI

0
102

Un salariu mai mare este principalul obiectiv al celor care plănuiesc să îşi schimbe locul de muncă în perioada următoare, următorul cel mai important lucru pentru aceştia fiind posibilitatea de a lucra de acasă, relevă datele unui sondaj realizat de o platformă de recrutare.

Potrivit acestui sondaj, 47% dintre cei care au participat spun că, în momentul de faţă, se află în căutarea unui nou loc de muncă, iar 40,6% declară că, deşi schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuşi să aplice şi o vor face dacă găsesc ceva care cred ei că li s-ar potrivi. Doar 12,5% susţin ferm că nu îşi caută loc de muncă momentan.

Alte lucruri pe care le caută sunt oportunităţile de a avansa în carieră (35,9%), mai multe beneficii extrasalariale (33,7%), proiecte care să îi motiveze (35,2%) sau mai multă stabilitate la locul de muncă (29,9%). Colegi mai prietenoşi sau un manager mai înţelegător sunt următoarele aspecte pe care ar vrea să le regăsească la noul job”, indică cel mai recent sondaj realizat de eJobs.

Sondajul a fost realizat în perioada martie-aprilie, pe un eşantion de 1.002 respondenţi, angajaţi în prezent. Domeniile cu cea mai ridicată reprezentativitate au fost vânzări, construcţii/instalaţii, administrativ/logistică, IT/software, alimentaţie, HoReCa şi auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 89