VICTORIE APLAUDATĂ DE BUZOIENI

0
91

Aproape 2.000 de buzoieni au aplaudat victoria României, în fața Greciei, 31 la 24, în ultimul meci din Grupa 1 de calificare la Campionatul European din 2024.

Cu sala „Romeo Iamandi” plină ochi, româncele, déjà calificate la Europene, au început timid confruntarea cu echipa Greciei. A rezultat o primă repriză foarte echilibrată, încheiată, de altfel, la egalitate: 14-14.

Partea a doua a meciului a aparținut însă româncelor. Chiar dacă a aliniat o echipă foarte tânără, România și-a făcut jocul și a reușit să se distanțeze la patru goluri, 22 la 18, în minutul 45. Pe final, handbalistele din Grecia au cedat total, permițând româncelor să înscrie gol după gol. S-a încheiat  31-24, rezultat apaludat la scenă deschisă de publicul buzoian. În echipa României au evoluat și cele două jucătoare de la SCM Gloria, Daria Bucur și Andra Moroianu.

Naționala României va mai rămâne câteva zile la Buzău, pentru un stagiu de pregătire în vederea unei partide amicale de lux cu Franța, campioană mondială și olimpică. Partida este programată pe 14 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 40