METALUL, DE NEÎNVINS

0
270
Sursa foto: Arhivă

Metalul Buzău continuă excelent acest sezon, iar sâmbătă a confirmat-o în prima etapă de play-off. Formația buzoiană a învins cu 4-2 pe Unirea Braniștea, o formație care i-a pus destule probleme în ultimele două sezoane.

Dovadă că și sâmbătă oaspeții au fost cei care au înscris primii, în minutul 11. Buzoienii au egalat însă repede, iar înainte de pauză, Moldovan a înscris pentru 2 la 1.

În partea a doua a partidei, Adi Moldovan a punctat din nou după un sfert de oră de la reluarea jocului și a dus scorul la 3-1. Oaspeții au înscris și ei cu 12 minute înainte de final, însă golul lor a fost anulat de buzoieni în minutul 88. A marcat Tudor Saim, care a și stabilit scorul final:  4 la 2. În urma acestui rezultat, Metalul conduce play-off-ul la 7 puncte distanță de CSM Focșani.

În play-out, în prima rundă, CSM Rm. Sărat a învins Vitorul Șuțești cu 3 la 1 de, rezultat care îi scutește pe râmniceni de orice grijă a retrogradării. Din păcate, cealaltă echipă buzoiană din play-out, Voința Limpeziș, a pierdut, cu 3 la 2, cu Hamangia Baia, și este pe penultimul loc al seriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 9 = 18