HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 APRILIE 2024

0
127

Berbec

Ceea ce ai pierdut sau ai lăsat în urmă se poate întoarce. Poți avea partea de un tumult emoțional intens. Cineva din trecut ar putea să te contacteze doar pentru că se gândește la tine. Sentimentele care te încearcă pot crea multă confuzie. Fii foarte atent la ce decizii iei, pentru că îți pot schimba viața. Vei avea ocazia să îți consolidezi relația de cuplu sau să faci o nouă cucerire. Nu vei mai ocoli să spui ceea ce simți. Toată lumea va ști cât ești de îndrăgostit.
Taur

În această perioadă s-ar putea să fii dornic să acorzi o mai mare atenție pasiunilor tale. Ai putea fi tentat să îți schimbi prioritățile și să renunți la programul obișnuit pentru a avea mai mult timp liber. Cu toate acestea, astrele îți cer să fii responsabil cu sarcinile și obligațiile tale. Dorința de libertate îți poate crea probleme și în viața amoroasă. Totodată, este un moment bun pentru vindecarea unei suferințe din iubire.
Gemeni

Este o perioadă în care un vechi prieten ar putea să dea din nou de tine. Acesta ar putea fi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ani de zile. Dacă ești în căutarea dragostei, această întâlnire ți-ar putea aduce și o nouă poveste de iubire, mai ales că ești susținut și de energia lui Venus în Berbec în viața amoroasă. Pe de altă parte, Mercur, planeta care îți guvernează zodia, te îndeamnă să comunici deschis cu cei din jur și să spui tot ce ai pe suflet. Vei avea ocazia să îți lărgești cercul de prieteni și să îți consolidezi legăturile cu cei apropiați.
Rac

Săptămâna deschide o etapă de reevaluare în plan profesional. Ai putea reuși să îți recuperezi vechiul loc de muncă, dacă ai regretat decizia de a pleca. De asemenea, ai putea relua un proiect pe care l-ai abandonat. Acum este posibil să îți dai seama că avea mai mult potențial decât credeai.
Astrele te îndeamnă să îți concentrezi toată atenția asupra avansării în carieră pentru că ai mari șanse să reușești. Tot în sectorul carierei vei avea parte și de sprijinul lui Venus. Tranzitul acestei planete în Berbec te încurajează să te afirmi și să întorci negocierile în favoarea ta.
Leu

Este o perioadă în care s-ar putea să iei decizia să îți finalizezi studiile sau să începi un proces de perfecționare profesională. Vei fi dornic să îți dezvolți abilitățile și să avansezi în carieră. Este posibil să apară ideea de a-ți schimba domeniul de activitate.
Gândește-te bine înainte de a face un pas atât de important. Energia lui Venus în Berbec te îndeamnă, de asemenea, să înveți ceva nou și să călătorești mai mult. Ar putea veni o ofertă de muncă din străinătate, care îți va da ocazia să vizitezi o țară nouă și chiar să te îndrăgostești de un străin.
Fecioară

Mercur retrograd va activa casa moștenirilor, a creditelor și a banilor pe care ai în comun cu persoana iubită. Viziunea ta asupra modului în care îți câștigi și cheltui banii s-ar putea schimba radical. Poți reveni asupra decizii legate de un credit, o refinanțare sau o investiție. De asemenea, poți revizui anumite reguli și condiții legate de bugetul comun cu partenerul de viață. Dacă ești singur, vei fi mai dornic să cunoști pe cineva și să începi o nouă poveste de dragoste.
Balanță

Cineva din trecutul tău ar putea să se întoarcă. Este posibil să te gândești la această persoană și să te sune întâmplător. Se poate reaprinde flacăra pasiunii, dar nu ar trebui să te entuziasmezi prea mult. Motivele pentru care ai ajuns la o despărțire ar putea fi încă o piedică pentru tine. Pe de altă parte, s-ar putea să îți îmbunătățești relațiile cu cei dragi. Dacă ești într-o relație de cuplu, poate fi o perioadă perfectă să dedici mai mult timp persoanei iubite și consolidării legăturii dintre voi. O escapadă romantică ar putea înveseli atmosfera.
Scorpion

O oportunitate în plan profesional pe care ai ratat-o în trecut se poate întoarce. Ai putea avea șansa de a începe o colaborare sau un parteneriat, chiar dacă erai convins că nu se mai poate. Mercur retrograd te influențează și în ceea ce privește sănătatea, așa că ar fi bine să acorzi o atenție sporită bunăstării tale. În sectorul carierei ești susținut și de Venus, guvernatoarea relațiilor tale. Vei avea ocazia să îți îmbunătățești relațiile cu colegii și chiar să te îndrăgostești de cineva din mediul profesional.
Săgetător

Un fost partener ar putea să îți apară brusc minte și să îți dorești să reiei legătura cu el. S-ar putea să ai mare surpriză ca persoana respectivă să te caute la rândul său. Totodată, în relația de cuplu pot ieși la iveală nemulțumiri care să ducă la certuri. Pe de altă parte, Venus în Berbec poate echilibra situația. Energia acestui tranzit te poate ajuta să ajungi la un numitor cu persoana iubită. Nu ezita să vorbești deschis despre ceea ce simți și ai nevoie de la partenerul de viață. Dacă ești singur, viața ta sentimentală poate fi animată de flirturi și aventuri.
Capricorn

S-ar putea să fii nerăbdător să îți schimbi locuința. Este un moment bun să îți faci planuri și să cauți oferte, dar nu ar trebui să iei o decizie acum pentru că te poți păcăli. Totodată, se pot relua unele discuții despre modul de gestionare al gospodăriei. Vei avea energie să te ocupi de treburile casnice, dar și să îți îmbunătățești relațiile cu membrii familiei. Totodată, îți poate aduce noroc la bani. Ți se poate aproba un credit sau poți găsi noi surse de venit.
Vărsător

Tentația de a-ți folosi economiile pentru a pleca într-o vacanță exotică ar putea fi mare în perioada aceasta. De asemenea, poți fi mult mai generos decât îți permite bugetul și ai putea termina luna aprilie plin de datorii. Evită să faci investiții majore cât Mercur se află în mers retrograd. Venus intră în Berbec și te ajută să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare. Este o perioadă bună și pentru a studia ceva nou pentru că poți asimila ușor informații noi. Totodată, acest tranzit te va stimula să ieși din casă și să te conectezi cu natura.
Pești

Cheltuielile ar putea crește semnificativ. Nimic nu te va opri să îți cumperi ce îți dorești. Totuși, ar fi bine să te asiguri că poți returna ce achiziționezi pentru că după ce se termină această retrogradare s-ar putea să regreți că nu ai fost mai cumpătat. Venus în Berbec te poate ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. Veniturile tale ar putea să crească în mod neașteptat, dar tot va trebui să te limitezi atunci când vine vorba de cheltuieli. Profită de acest aspect pentru a-ți reevalua abilitățile și talentele. Unele dintre ele pot fi o adevărată mașină de făcut bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =