HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 29 APRILIE – 5 MAI 2024

0
116

Berbec

Contextul astrologic activează sectorul financiar și vei avea ocazia să îți îmbunătățești semnificativ veniturile. Pe de altă parte, s-ar putea să te întrebi ce rost are să ai bani dacă nu îi poți folosi pentru a-ți lua ce îți dorești. Ai grijă la cheltuielile în exces. Ambiția ta va fi la cote înalte și vei găsi curajul necesar să treci la acțiune și să faci progrese pe toate planurile. Dacă ceva nu funcționează, este posibil să nu fie direcția corectă și ar trebui să te gândești că te așteaptă altceva mai bun.
Taur

Urmează zile cu noroc pentru tine. Vei fi în centrul atenției, vei primi o mulțime de complimente și vei avea ocazia să cunoști oameni noi. Se pot lega prietenii noi și poate începe o nouă poveste de dragoste. Va fi și o perioadă benefică pentru sănătate. Îți poți îmbunătăți considerabil stilul de viață. Te vei putea bucura de susținerea astrelor și în ceea ce privește vindecarea emoțională și eliberarea de credințe, relații, convingeri care îți limitează evoluția. Atenție însă la conflictele care pot apărea pe plan profesional.
Gemeni

Contextul astrologic îți va stimula creativitatea și îți va spori curiozitatea pentru artă. Totodată, poate aduce îmbunătățiri în plan sentimental. Ai ocazia să te vindeci după o despărțire și să te echilibrezi emoțional. Dacă ai o relație solidă, poți reaprinde flacăra iubirii și a pasiunii în cuplu. Va fi activ și sectorul social.
Vei îndrăzni să spui lucrurilor pe nume, să renunți la unele legături toxice, să închei unele colaborări care nu îți mai aduc beneficii. Pe de altă parte, vei avea energia și motivația necesare să demarezi proiecte noi. Ai însă grijă la tendința de a te impune cu orice preț în fața celorlalți.
Rac

Săptămâna aceasta poți primi vești bune în plan profesional. Ar putea fi vorba de o promovare care vine și cu o creștere salarială sau un bonus. Dacă îți cauți un loc de muncă, ai putea negocia un salariu mai mare în acest moment. Vei da dovadă de mult curaj în urmărirea obiectivelor tale. Pot apărea tensiuni în relațiile profesionale, dar nimic nu te va abate de la scopul tău.
Vei fi mai hotărât ca niciodată să reușești. S-ar putea să descoperi o forță interioară extraordinară în acest proces, de care nu erai deloc conștient. Ai însă grijă la tendința de a exagera și de a forța lucrurile din prea mult entuziasm.
Leu

Carisma și puterea ta de seducție vor fi la cote înalte în această perioadă. Este un moment excelent să ieși din casă și să cunoști oameni noi. Ai putea întâlni pe cineva de care să te îndrăgosești fulgerător. Totodată, contextul astrologic te va susține să îți lărgești orizonturile. Profită de această energie pentru a studia ceva nou și pentru a călători mai mult. Experiențele de viață pe care le acumulezi acum te vor ajuta să îți întărești unele convingeri și principii. Vei avea mai multă încredere în tine și mai mult curaj să îți aperi punctul de vedere. Pe de altă parte, multe lucruri se pot schimba în relațiile tale.
Fecioară

În această săptămână, o problemă legală sau o situație ce ține de documente ar putea fi rezolvată în favoarea ta. Poți obține aprobările de care ai nevoie sau un credit care te poate ajuta să demarezi un proiect. Vei lupta cu toată forța să avansezi pe plan profesional, iar astrele te vor susține în demersurile tale. Vei fi în stare să muncești din greu și să schimbi complet o strategie sau un plan pentru a te asigura că lucrurile se îndreaptă în direcția dorită. Va trebui însă să ai mare grijă la starea ta de sănătate pentru că pot apărea probleme serioase, care să te determine să iei decizii radicale.
Balanță

Este o perioadă excelentă pentru a-ți gestiona investițiile. Profită la maxim de acest context astrologic pentru a-ți crește veniturile. Ai mari șanse să obții rezultate spectaculoase. Poate fi un moment bun și pentru a atrage un nou partener de afaceri. Pe de altă parte, ai putea avea parte de schimbări majore în sectorul relațiilor. Nu vei mai fi dispus să taci și să îți reprimi emoțiile, oricât de mult îți place liniștea. Vei avea ocazia să închei relațiile toxice. Dacă lucrurile nu mai funcționează în cuplu, s-ar putea să ai curajul să pui punct relației. De asemenea, unele colaborări profesionale pot ajunge la final. Atenție însă la luptele pentru putere. Unele persoane ar putea încerca să răzbune.
Scorpion

Contextul astrologic îți va activa sectorul relațiilor și îți va oferi oportunitatea de a atrage oameni pozitivi în jurul tău ca un magnet. Poți lega relații de prietenie sau poți începe un nou parteneriat profesional. Vei avea o energie debordantă și mult spor în activitățile tale. Te vei bucura de mai multă eficiență în tot ceea ce faci, dar mai ales la locul de muncă. Poți face progrese remarcabile pe plan profesional. Pe de altă parte, această energie se poate transforma în agitație interioară și te poți confrunta cu trăiri care te pot destabiliza din punct de vedere emoțional.
Săgetător

Sectorul profesional va fi foarte bine aspectat și poți avea parte de surprize frumoase. Este posibil să începi un proiect nou la locul de muncă la care îți va face plăcere să lucrezi. De asemenea, vei avea ocazia să colaborezi cu oameni încântători, distractivi și dispuși să te ajute. Poți câștiga bani și prin explorarea unor talentele. Creativitatea va fi la cote maxime. Te vei bucura și de noroc în dragoste. Poate fi o perioadă foarte benefică pe plan sentimental. Poți începe o nouă poveste de iubire și vei avea ocazia să te distrezi mai mult. Pe de altă parte, te poți confrunta cu răsturnări de situație pe mai multe planuri. S-ar putea să fii dezamăgit de unele persoane în care aveai încredere.
Capricorn

Norocul în dragoste îți va surâde în această săptămână și ai mari șanse să începi o nouă poveste de iubire. Atracția dintre voi va fi foarte puternică. Dacă ai deja o relație, poate fi un moment excelent să plecați undeva doar voi doi pentru a petrece câteva zile într-un mod foarte romantic. Dacă până acum nu ai avut curaj să îți mărturisești sentimentele față de cineva, sunt mari șanse să iei atitudine și să exprimi deschis ce simți. Totodată, astrele te susțin în demersurile de a-ți renova locuința sau de a-ți cumpăra o casă nouă. Cu toate acestea, poți întâmpina probleme financiare. Ar putea să apară pierderi care să te determine să îți reevaluezi modul în care îți câștigi banii și să cauți noi surse de venit.
Vărsător

Este o perioadă în care va fi activ sectorul casei și al familiei. S-ar putea să te preocupe înfumusețarea locuinței și îmbunătățirea relațiilor cu cei dragi. Folosește-ți talentele artistice pentru a-ți transforma casa într-un loc în care să te simți ca în vacanță. Totodată, vei primi un impuls în ceea ce privește creativitatea și poți găsi soluții excelente pentru a rezolva o serie de probleme. Marte în zodia Berbec te va stimula să le pui în practică rapid. De asemenea, îți va stârni curiozitatea și vei fi dornic să înveți lucruri noi.

Pești

Sectorul comunicării va fi foarte bine aspectat. Ai putea primi complimente pentru vocea ta sau pentru modul în care te exprimi. Mesajele tale pot fi înduioșătoare și motivante pentru cei din jur. Poți face și cuceriri romantice. Totodată, sectorul financiar va fi foarte bine aspectat. Te vei simți foarte motivat și determinat să îți suplimentezi câștigurile și vei face tot ceea ce este necesar pentru a obține independența financiară. Pe de altă parte, urmează o perioadă în care poți avea parte de un tumult emoțional intens, dar care te va ajuta să faci pași importanți în dezvoltarea personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 50