HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 APRILIE 2024

0
95

Berbec

Poți avea parte de emoții neașteptate. Ai putea simți o atracție puternică pentru cineva, iar acest lucru ar putea să ducă la o aventură în toată regula. Dacă ai o relație de lungă durată, acest context astrologic susține un nou angajament, o sarcină sau un pas major către ceva permanent. Există însă și posibilitatea să mergi la cealaltă extremă și să renunți la tot.
Poți găsi noi surse de venit și parteneri cu care să începi o afacere. Mercur revine în mers direct prin zodia ta și te susține să îți faci un plan bine structurat pentru a-ți pune în aplicare ideile. Poți depăși niște blocaje cu care te-ai confruntat în ultima vreme.
Taur

S-ar putea să decizi să duci relația de cuplu la un alt nivel sau să consolidezi un parteneriat profesional. Pe de altă parte, este posibil să îți dorești să mergi într-o direcție nouă și să rupi anumite legături. Este un moment bun să îți reevaluezi relațiile și să îți dai seama dacă există echilibru și reciprocitate.
Astrele te susțin să faci schimbările de care ai nevoie pentru a fi fericit. Dacă în perioada de retrogradare a lui Mercur ai simțit că ai trecut prin experiențe noi sau tensiuni cât pentru un an întreg, acum a venit momentul să te distrezi cât de mult poți. Dorința de aventură va fi la cote înalte. Te vei bucura de o doză mai mare de optimism și poftă de viață. Poți lua decizii importante.
Gemeni

Contextul astrologic va amplifica motivația de a-ți îmbunătăți starea fizică, mentală și emoțională. Dacă ai ignorat o durere enervantă sau ai amânat un control de rutină, este momentul oportun să îți reprogramezi vizita la medic. Unele afecțiuni se pot ameliora în această perioadă. Dacă simți nevoia de mai multă afecțiune, poate fi momentul ideal să îți iei un animal de companie.
Pe de altă parte, această energie te va inspira să îți mărești echipa alături de care lucrezi sau să închei o colaborare. Luna Plină susține și acțiunile legate de voluntariat. Mercur, guvernatorul zodiei tale, iese din retrogradare și lucrurile încep să arate și mai bine. Te poți detașa de trecut și poți începe un nou capitol de viață.

Rac

Farmecul tău personal va străluci și puterea ta de atracție va fi la cote maxime. Sunt șanse mari să te îndrăgostești mai intens ca niciodată. Dacă ai deja un partener de cuplu, te poți aștepta la declarații de dragoste și surprize romantice. Pe de altă parte, această Lună Plină ar putea veni cu un tumult emoțional intens sau cu o luptă de putere condusă de orgoliu. Încearcă să eviți reacțiile impulsive.
Dacă cineva te-a dezamăgit s-ar putea să vrei să pui capăt relației. În caz contrar, dacă cineva ți-a demonstrat că merită încrederea ta, vei dori să investești mai mult timp și resurse în consolidarea legăturii. De asemenea, poți scăpa de unele credințe care te limitează.
Leu

Astrele te îndeamnă să îți faci timp pentru relaxare alături de cei dragi. Pe de altă parte, energia acestui aspect astrologic ar putea să scoată la suprafață sentimente pe care ai încercat să le ascunzi multă vreme. Vei avea parte de susținerea celor din jur pentru a elibera de acele emoții. Totodată, poți profita de acest context astrologic pentru a te împăca cu persoana iubită, dacă în ultima vreme au existat tensiuni între voi. Schimbări pot apărea și în ceea ce privește locuința. Te poți simți inspirat să îți reamenajezi spațiul locativ sau să te muți într-o casă nouă. Cu Mercur în mers direct, comunicarea se va îmbunătăți și te poți bucura de mai multe ocazii de a călători. De asemenea, anumite situații legate de planul profesional se pot lămuri. Poți avea o viziune mai clară asupra pașilor pe care îi ai de urmat.
Fecioară

Ai putea avea o conversație care schimbă total o situație sau ai putea să primești răspunsul mult așteptat la o propunere pe care ai făcut-o. Un proiect pe care te-ai străduit să îl conturezi în ultimele luni ar putea trece de la faza de idee la cea de execuție. Lucrurile vor începe să se așeze și sunt mari șanse să îți vezi un vis îndeplinit mai repede decât ai fi speriat. Mercur iese din retrogradare și îți aduce mai multă claritate mentală, ceea ce simplifică și mai mult situația. Atenția ta la detalii va fi sporită și temerile cu privire la alegerile tale se vor dizolva.
Balanță

Luna Plină se formează în casa muncii și finanțelor tale. Acest aspect astrologic îți poate aduce un moment de cotitură în carieră sau o revelație cu privire la modul în care îți poți gestiona mai bine bugetul. Este o energie care îți va crește încrederea în sine și vei fi mult mai conștient de propria valoare. Este posibil să îți dai seama de abilitățile și talentele tale neexploatate până acum și să îți concentrezi eforturile către dezvoltarea și promovarea acestora în sfera profesională. Poți simți că este momentul să îți asumi noi responsabilități sau să cauți oportunități care îți vor aduce satisfacție și succes. Aceste schimbări îți pot aduce și o creștere semnificativă a veniturilor. Mercur iese din retrogradare și te poate ajuta să îți consolidezi relația de cuplu. Neînțelegerile și îndoielile vor dispărea.
Scorpion

S-ar putea să simți o explozie de energie și curaj. Este un moment excelent să preiei inițiativa și să pui lucrurile în mișcare. Un proiect la care lucrezi ar putea ajunge la un punct de cotitură și astrele te îndeamnă să îți susții interesele. Mercur revine în mers direct, iar barierele și obstacolele care ți-au stat până acum în cale se vor dizolva. Vei avea undă verde să mergi în direcția care crezi că este cea mai potrivită pentru tine. De asemenea, vei putea să vorbești deschis despre ceea ce îți dorești. Poți lua decizii importante legate de viața de cuplu sau de parteneriatele profesionale.
Săgetător

Dacă te-ai agățat de o situație care îți face mai mult rău decât bine, această energie te poate ajuta să pui punct și să mergi mai departe. Este momentul să renunți la luptă. S-ar putea să te simți neobișnuit de obosit în această perioadă și ar bine să îți acorzi mai mult timp pentru a te odihni corespunzător. Subconștientul tău este foarte activ, iar tu ai putea primi informații importante prin intermediul viselor tale sau prin meditație. Fii atent la emoțiile tale, deoarece intuiția te poate ghida pe o cale nouă. Cu Mercur în mers direct vei simți și mai puternic nevoia să evoluezi și să profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Sunt mari șanse de promovare în plan profesional. De asemenea, poți începe un nou parteneriat avantajos. Totodată, starea de sănătate se poate îmbunătăți.
Capricorn

O colaborare ar putea deveni oficială sau ai putea cunoaște câțiva oameni entuziasmați să te ajute să îți îndeplinești obiectivele. Dacă te-ai gândit să fii mai activ pe rețelele de socializare sau chiar să îți lansezi o afacere online, acum este momentul potrivit. Este, totodată, o perioadă excelentă să ieși din casă și să socializezi. De asemenea, este important să menții legăturile deja formate. Fă-ți timp pentru prieteni. Mercur iese din retrogradare și situațiile tensionate din ultima vreme își pot găsi rezolvare. Dacă ai ajuns la concluzia să un anumit anturaj sau colectiv nu mai este potrivit pentru tine, s-ar putea să te simți pregătit să rupi legăturile. Ai însă grijă cum faci acest lucru, pentru este posibil ca pe viitor să se intersecteze din nou căile.
Vărsător

Te-ai putea simți inspirat să îți cauți un loc de muncă nou, să schimbi domeniul de activitate sau strategiile prin care vrei să urci pe culmile succesului. Un obiectiv la care ai lucrat în ultimele șase luni ar putea prinde contur. Cineva din familie ar putea avea un rol important în schimbările care au loc în viața ta în preajma acestui eveniment astrologic. Mercur iese din retrogradare și te vei simți mai pregătit ca niciodată să urmezi o cale nouă. Ține cont de lecțiile pe care le-ai învățat în ultima vreme și încearcă să nu te arunci în acțiuni fără să ai un plan bine stabilit.
Pești

S-ar putea să te simți pregătit să ieși din zona de confort și să îți asumi unele riscuri. Vești neașteptate ar putea să vină de departe. Este posibil să primești o invitație de a călători spre o destinație în care ai visat să ajungi. Totodată, această energie te va îndruma către conversații sincere și deschise cu cineva drag. Vei avea ocazia să lămurești neînțelegerile pentru a te bucura de o relație mai autentică în viitor. Mercur iese din retrogradare și îți deschide drumurile. De asemenea, problemele de comunicare se pot dizolva. Vei fi mai răbdător și mai diplomat. Fii însă atent să alegi momentul perfect pentru a-ți exprima propriul adevăr fără să creezi conflicte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 40