HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 APRILIE 2024

0
110

Berbec

Ești vedeta acestei perioade. Se deschide o nouă direcție în viață pentru tine. Indiferent de schimbările pe care vrei să le faci, este important să te folosești de tot ce ai învățat până acum și să te miști din loc. Va trebui să faci lucrurile diferit pentru a te asigura că obții rezultate diferite.

Pe de altă parte, contextul astrologic va activa în această săptămână sectorul financiar. Va fi necesar să eviți cheltuielile majore. Dacă îți dorești ceva prea scump pentru bugetul tău, ar fi bine să renunți să îl mai cumperi decât să faci datorii. Caută noi surse de venit pentru a-ți suplimenta câștigurile și pentru a-ți permite să cheltui mai mult.
Taur

Este o perioadă în care ai putea fi prins în vârtejul emoțiilor oamenilor din jurul tău. Poți fi mult mai sensibil la tot ceea ce se întâmplă cu ceilalți. S-ar putea să existe schimbări la locul tău de muncă care să îți afecteze colegii sau o răsturnare de situație în familie care îi face pe cei dragi să fie temători cu privire la viitor.
Vei avea tendința să iei totul personal și să reacționezi ca și cum tu ai fi cel care se confruntă cu aceste situații. Mare atenție pentru că îți poți genera un dezechilibru emoțional profund. Pe de altă parte, această săptămână îți aduce mai multă popularitate.
Gemeni

Săptămâna aceasta s-ar putea să iei o decizie care să îți schimbe viitorul Ai putea fi inspirat să mergi pe un drum nou de cineva pe care abia l-ai cunoscut.
Pe de altă parte, contextul astrologic va activa în această săptămână sectorul revelațiilor spirituale. S-ar putea să-ți dai seama că o relație nu este atât de solidă pe cât îți dorești. Este posibil să simți că ai de ales între a merge înainte sau a încheia acea legătură. Acesta este un moment bun să analizezi ambele scenarii. Pe măsură ce explorezi opțiunile, poți avea parte de conștientizări importante.
Rac

S-ar putea să apară schimbări în cariera ta. În decursul următoarelor săptămâni sau luni te poți confrunta cu situații care să te determine să iei niște decizii legate de parcursul tău profesional. Este mult mai ușor să te lași purtat de val decât să fii lovit de val, așa că astrele te îndeamnă să faci tu singur schimbările pe care ți le dorești. Săptămâna aceasta va fi animat sectorul relațiilor de prietenie. Pot apărea situații tensionate în viețile celor dragi, iar tu ai putea să te simți împărțit între dorința de a-i ajuta și nevoia de a sta departe de problemele lor pentru a te proteja emoțional.
Leu

Este o perioadă în care te vei afla într-un proces de transformare și descoperire a unor noi posibilități. Este posibil să primești informații noi care să te ajute să scapi de unele convingeri ce te limitează și să deschidă noi oportunități pentru tine. Te bucuri de protecție divină și norocul va fi de partea ta dacă nu te opui acestor schimbări.
La locul de muncă, emoțiile oamenilor ar putea fi foarte intense și imprevizibile din cauza unor schimbări neprevăzute. Încearcă să nu te lași influențat de fricile lor. Mare parte din lucrurile pe care le auzi sunt doar zvonuri.
Fecioară

Ai parte de  schimbări neașteptate pe plan financiar. Ai putea descoperi că ești mai îndatorat decât credeai sau că termenii unui contract urmează să se schimbe într-un mod nefavorabil. De asemenea, dacă altcineva se ocupa de situația ta financiară, ai putea afla că nu și-a făcut treaba bine. Este modul Universului de a îți cere să preiei controlul și să te îndrepți într-o direcție nouă. Pe de altă parte, în această săptămână va fi activ sectorul educației. S-ar putea să te simți indecis cu privire la o situație legată de acest plan. Poate vrei să reiei niște studii sau să te înscrii la un curs de perfecționare profesională. Dacă nu ai un termen limită, amână această decizie pentru altă dată. Este prea multă informație de procesat acum.
Balanță

Contextul astrologic îți poate scoate în evidență dezechilibrele din relația de cuplu pentru a le rezolva. Este posibil să oferi mai mult decât primești sau să te simți sufocat de persoana iubită. Este momentul să lămurești lucrurile, să vorbești deschis despre sentimentele tale și să asculți punctul de vedere al celuilalt. Ai șansa să readuci armonia în viața ta amoroasă. Pe de altă parte, în această săptămână va fi activ sectorul investițiilor. Te numeri printre zodiile ghinioniste în ceea ce privește situația financiară.
Scorpion

S-ar putea să te simți inspirat să îți modifici rutina, iar pentru a avea rezultate bune nu trebuie să te grăbești. Calculează-ți atent fiecare pas. Orice mică schimbare te-ar putea ajuta să mergi pe o cale complet diferită și mult mai potrivită pentru tine. Pe de altă parte, contextul astrologic activează în această săptămână casa relațiilor. O legătură romantică ar putea să îți ridice semne de întrebare. S-ar putea să te simți uneori foarte atras de persoana respectivă, dar alteori să îți dorești să fugi. Universul îți cere să te gândești la acest lucru. Nu trebuie să iei o decizie acum, ci doar să cântărești cu atenție avantajele și dezavantajele.
Săgetător

Te numeri printre zodiile care își pot schimba viața radical. Contextul astrologic va anima sectorul sentimental. Ai putea cunoaște pe cineva de care să te îndrăgostești profund, iar lucrurile în relație pot evolua cu rapiditate. Dacă ai deja un partener de cuplu, poate fi o perioadă în care luați împreună decizii importante legate de viitor. S-ar putea să îți surprinzi familia și prietenii cu un anunț important. Poate fi vorba de o căsătorie sau venirea pe lume a unui copil. În această săptămână va fi activ sectorul profesional. O schimbare bruscă la locul de muncă ar putea cauza multă confuzie și ar putea provoca multă frustrare. În loc să încerci să lupți împotriva schimbării, fii înțelegător și dă-ți timp să te liniștești din punct de vedere emoțional.
Capricorn

S-ar putea să decizi că vrei să te muți, să vinzi casa sau să îți iei un coleg de apartament. De asemenea, este posibil să îți faci un plan de renovare a locuinței sau te apuci de o curățenie generală. De asemenea, ar putea avea loc schimbări în cadrul familial. Poți primi vestea că familia ta se va mări sau că cineva plecat departe se întoarce acasă. Pe de altă parte, toate schimbările care au loc în viața ta ar putea să te streseze puțin. Ai putea fi indecis în privința direcției în care să mergi. S-ar putea să fii stresat din cauza faptului că cineva apropiat oscilează între o opțiune și alta. Cel mai bine ar fi să permiți lucrurilor să se desfășoare în ritmul lor.
Vărsător

Este momentul să-ți schimbi modul de gândire. Dacă ai aceleași gânduri din nou și din nou, vei ajunge la aceeași concluzie. Poți primi informații noi care să te determine să reevaluezi ceea ce credeai că este rezolvat. Nu te agăța cu încăpățânare de ideile vechi. Caută ceva nou și ieși din tipare pentru a reuși să evoluezi. Pe de altă parte, va fi activ sectorul casei și al familiei. Ideile tale inovatoare i-ar putea stresa pe ceilalți. Faptul că vrei să renunți la o tradiție în familie sau să sugerezi unele lucruri care sunt mult în afara zonei lor de confort poate crea conflicte. Înțelege că dacă primești reacții negative de la cei dragi, înseamnă că încă nu au procesat aceste informații noi.
Pești

În următoarele șase luni poți face schimbări legate de situația ta financiară. Totul începe prin a acționa diferit începând de astăzi. Nu numai că poți rezolva problemele financiare cu care te confrunți, dar poți face și economii. Contextul astrologic activează în această săptămână sectorul care îți guvernează procesul de gândire. S-ar putea să fii foarte stresat pentru că încerci să iei o decizie având prea puține informații. S-ar putea să ai nevoie să faci o listă cu avantaje și dezavantaje. Cu toate acestea, te poți aștepta și la situații neașteptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =