PEDEPSE DURE PENTRU COMPLICII LUI COSMIN DAN

0
368

Pedepse extrem de dure pentru complicii lui Cosmin Dan, tânărul din Buzău, care a ucis-o pe Valentina Nica, în februarie 2019, după ce a stropit-o cu benzină și apoi i-a dat foc. Într-o primă instanță, Tribunalul Buzău l-a condamnat pe Alexandru Naum la 20 de ani de închisoare, iar pe Radu Clonț, la închisoare pe viață.

Soluția nu este, însă, definitivă, ci poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. Totodată, cei doi vor avea de achitat daune materiale și morale de peste 100.000 de euro părinților fetei ce a fost ucisă cu sânge rece. Pedepsele stabilite de instanța buzoiană pentru cei doi complici vin după ce anchetatorii au stabilit că buzoienii au fost conștienți de ceea ce fac, au știut pentru ce îi trebuie benzina lui Cosmin Dan și totuși nu au făcut nimic pentru a preîntâmpina o tragedie, ci au dat curs solicitării autorului oribilei fapte. Cel mai probabil, cei 2 buzoieni vor face apel.

Autorul crimei, Cosmin Dan, a fost deja condamnat pentru omor cu premeditare prin cruzimi, pedeapsa fiind stabilită la 24 de ani. El a fost trimis după gratii imediat după ce a săvârșit abominabila faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 10