HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 MARTIE 2024

0
134

Berbec

Luna Nouă în Pești ar putea să te ajute să vindeci un aspect dureros din trecutul tău. Poate fi vorba de o dezamăgire în dragoste care te-a marcat și pe care ai acum ocazia să o depășești pentru a-ți deschide sufletul în fața unei noi iubiri. Un sfârșit poate fi un nou început sub influența acestui aspect astrologic.
Se deschide, de asemenea, o ușă către activități spirituale și artistice. Intuiția ta va fi puternică. Modul în care interacționezi cu ceilalți poate fi mai sincer și mai direct. Poți lua decizii importante.
Taur

Contextul astrologic va activa sectorul relațiilor de prietenie. Poți profita de această energie pentru a te împăca cu cineva din anturaj, dar și pentru a te distanța de persoanele cu care nu mai rezonezi. Vei avea ocazia să te distrezi pe cinste alături de prieteni. De asemenea, este o perioadă excelentă să cunoști oameni noi și să formezi conexiuni profunde.
Caută să stai în preajma celor care îți împărtășesc pasiunile și principiile de viață. Mercur, planeta care îți guvernează sectorul iubirii, te poate ajuta să clarifici o situație tensionată cu persoana iubită. Ai putea avea surpriza ca un fost partener să îți ceară să vă împăcați.
Gemeni

Poți primi noi oportunități de a avansa în carieră, dar poți lua în considerare și opțiuni ce țin de un alt domeniu care te pasionează. Poate fi un moment excelent să îți conturezi o nouă direcție. Ai însă grijă ca intențiile tale să fie unele realiste și să nu îți setezi așteptări prea mari. Cu Mercur în Berbec, acțiunile tale vor fi mai îndrăznețe, iar puterea ta de convingere va fi amplificată. Îți va fi mai ușor să le demonstrezi celorlalți de ce ești capabil. Poți avea parte de dialoguri constructive. Pot lua naștere noi parteneriate sau colaborări.
Rac

Săptămâna  îți poate aduce un salt semnificativ în evoluția ta. Este un moment excelent să începi un nou capitol de viață. Astrele te îndeamnă să ieși din zona de confort și să explorezi noi posibilități. Ai putea să te înscrii la un curs sau să te dedici unei noi pasiuni, poate chiar să începi o afacere în jurul unuia dintre talentele tale naturale.
Chiar și tu ai putea fi surprins de câte lucruri poți să faci dacă ești mai îndrăzneț și mai hotărât. S-ar putea să ai ocazia să călătorești mai des decât obicei. Totodată, se poate deschide calea către spiritualitate. O serie de principii și credințe se pot schimba. Mercur în Berbec te va stimula să fii mai sociabil și mai deschis la a le permite altora să te ajute.
Leu

Contextul astrologic îți poate aduce un nou început legat de parteneriate. Poți profita de energie pentru a-ți reevalua colaborările, fie ele profesionale sau personale. Ai putea găsi noi modalități de a îmbunătăți relațiile cu partenerii tăi. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă să nu forțezi lucrurile. Nu te grăbi să obții rezultate pentru că este un proces ce se poate întinde pe următoarele luni. În ceea ce privește dragostea, norocul îți va surâde.
Intimitatea va fi prioritată pentru tine. Dacă ai o relație stabilă, de lungă durată, acesta poate fi un moment important să îți asumi noi angajamente și să te conectezi la un nivel emoțional mai profund cu persoana iubită. Dacă ești singur, șansele să începi o nouă poveste de dragoste sunt mari. Mercur în Berbec te va susține să avansezi în carieră. Poate fi o perioadă excelentă să te dezvolți pe plan profesional.
Fecioară

Oamenii din jurul tău vor fi dispuși să te ajute să îți dezvolți ideile. Dacă îți dorești un parteneriat cu cineva, poate fi un moment bun să începi un proiect mic, cu risc redus, pentru a vedea cât de bine se potrivesc abilitățile și stilurile voastre de lucru. Totodată,  poți întări legătura pe care o ai cu partenerul de viață. Este un moment excelent pentru a vă alinia energiile prin iertări și clarificări ale neînțelegerilor. De asemenea, poți acorda un statut oficial unei relații ascunse sau care este abia la început. Dacă ești singur, vei avea ocazia să începi o nouă poveste de dragoste. Poți găsi noi modalități de a câștiga mai mulți bani.
Balanță

Te bucuri de noi începuturi atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește stilul de viață. Puterea interioară se amplifică și este un moment excelent să alungi tristețea și să elimini blocajele mentale care te împiedică să evoluezi. Te poți simți determinat să faci schimbări legate de carieră. S-ar putea să renunți la unele activități profesionale pentru a avea mai mult timp liber. Este o perioadă bună și pentru vindecare fizică. Profită de energia acestui context astrologic pentru a-ți modifica rutina și pentru a adopta obiceiuri mai sănătoase.
Scorpion

Puterea ta de seducție va fi amplificată. Cu greu va putea cineva să reziste farmecului tău. Sunt șanse mari să te îndrăgostești și tu nebunește. De o nouă etapă în viața sentimentală poți avea parte și dacă ai o relație de cuplu stabilă. Vei simți nevoia să îi dăruiești persoanei iubite mai multă atenție și iubire. Legătura voastră va fi mai unită ca niciodată. Ați putea decide să deveniți părinți. Este o perioadă favorabilă și în ceea ce privește proiectele creative. Vei comunica mai bine cu colegii și va fi mai ușor să ajungi la un numitor comun cu ei.
Săgetător

Este momentul ideal pentru a face îmbunătățiri în locuința ta. Vei simți nevoia să elimini tot ce este prea vechi sau inutil și să creezi mai mult spațiu. S-ar putea să îți dorești să modifici culorile și să dai casei tale un aspect nou. Dacă te gândești la o mutare sau la începerea unei vindecări emoționale profunde, ia-ți timp de gândire. Introspecția te poate ajuta să conștientizezi unele regrete care ți-au îngreunat eforturile de a merge înainte. S-ar putea să simți nevoia să petreci mai mult timp cu cei dragi.
Capricorn

Conversațiile ar putea evolua într-un proiect comun cu alții, poate unul care implică media, predarea sau scrisul. Oportunitățile de a începe un nou parteneriat sunt mari, dar este important să închei acele colaborări care nu îți mai aduc beneficii. Dacă ai o idee de prezentat sau o cerere importantă de făcut, acum este momentul. Contextul astrologic te ajută să te conectezi cu oamenii la un nivel emoțional profund, iar odată ce ai făcut acea conexiune, ei vor fi nerăbdători să se alăture echipei tale. Explorează opțiunile, dar acordă-ți timp suficient pentru a lăsa aceste relații să se dezvolte.

Vărsător

Eforturile tale vor fi răsplătite pe măsură. Pot apărea oportunități de a obține un job mai bine plătit sau o promovarea care implică și o creștere salarială semnificativă. O colaborare se poate transforma într-un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Poți face mai mulți bani și prin explorarea unui talent. Totodată, acest context astrologic îți poate oferi șansa de a recupera o sumă de bani pe care credeai că ai pierdut-o. Mercur în Berbec te va ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită. Dacă au existat neînțelegeri, vei putea ajunge mai ușor la o viziune comună cu aceasta.
Pești

Este un moment bun să îți prioritizezi pasiunile. Astrele te îndeamnă să îți canalizezi energia pe aspecte care sunt cu adevărat importante pentru tine. Contextul astrologic te va ajuta să conștientizezi în ce direcție vrei să mergi de acum înainte. Tot ce ți-ai dorit să faci și nu ai făcut se poate concretiza în perioada următoare dacă îți urmezi visurile. Vei căpăta mai multă încredere în sine și vei ști să îți valorifici abilitățile și talentele. Mercur în Berbec îți va da mai mult curaj să acționezi și să îți materializezi ideile. Situația financiară se poate îmbunătăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 57