EVENIMENT MEDICAL INEDIT

0
415

Eveniment medical inedit, în aceste zile, la Râmnicu Sărat. Este vorba despre un workshop de laparoscopie, care este găzduit, începând de astăzi, timp de trei zile, de Spitalul Municipal. La eveniment participă medici chirurgi, studenți, dar și asistente medicale, atât din spitalul din Rm. Sărat, cât și din Buzău, Focșani, Hunedoara, dar și București.

Workshopul este coordonat de prof. dr. Dan Ulmeanu, președintele Asociației Române  de Chirurgie Endoscopică și președintele Clubului român de hernie. Evenimentul are ca scop creșterea performanței în chirurgia laparoscopică.Președintele Asociației Române de Chirurgie Endoscopică apreciază munca și rezultatele echipei din cadrul Secției de Chirurgie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat.

Reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat sunt convinși că schimbul de experiență dintre specialiștii în chirurgie va aduce multe beneficii pacienților  care se adresează unității.

Medicii din cadrul Secției de Chirurgie a Spitalului Municipal Râmnicu Sărat au mai organizat și astfeș de evenimente medicale, dedicate celor care vor să afle cât mai multe informații despre tratamentele și intervențiile realizate cu ajutorul chirurgiei laparoscopice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 24