O NOUĂ VICTORIE ÎN AMICALE PENTRU GLORIA BUZĂU

0
486

Gloria Buzău s-a impus și în al doilea amical din 2024. Trupa din Crâng a întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute,  pe stadionul Metalul din Buzău, pe CS Dinamo București, un nouă adversară din Liga 3, pe care a învins-o la o diferență de două goluri.

Dacă pe CSM Râmnicu Sărat, locul 4 în Seria 2, a întrecut-o cu 3-1, pe CS Dinamo București, locul 1 în Seria 4, a învins-o cu scorul de 4-2. Pentru buzoieni au marcat Cristian Dumitru, în minutul 24’ şi Adi Chică-Roşă, în minutele 68’, din penalty, 76′ și 85’.

În a doua partidă de pregătire a iernii, la Gloria au debutat Mihnea Rădulescu și Vlad Prejmerean. Au fost, însă, și alte noutăți printre jucătorii utilizați, precum Daniel Benzar și Alexandru Lăpădat, dar în teste este în continuare și Antonio Iosofache, fost la Gloria Băneasa.

De departe, cel mai important nume dintre aceștia trei îl are Daniel Benzar, mijlocaș de 26 de ani, fost la FCSB, Academica Clinceni, FC Voluntari, Dunărea Călărași, Rapid și ultima dată la Poli Timișoara, echipă de care s-a despărțit din primăvara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =