LOCUINȚE SOCIALE PENTRU TINERII RÂMNICENI

0
370

Tinerii din Rm. Sărat au șansa de a obține o locuință socială. Autoritățile locale recomandă familiilor tinere, care au un loc de muncă, să depună dosarele pentru a obține o locuință socială în blocurile construite în cartierul Costieni, la limita cu Alecu Bagdat. Locuințele vor fi atribuite tinerilor cu vârsta de până în 35 de ani. Pentru a obține mai multe informații cu privire la criteriile de acordare și documentele necesare, cei interesați de o locuință trebuie să se adreseze Primăriei municipiului Râmnicu Sărat.

Edilul, Sorin Cîrjan, precizează că locuințele vor fi atribuite tinerilor până la sfârșitul acestui an. Locuințele sociale sunt acordate tinerilor pe termen lung, dar nu pe viață.

Cele două blocuri de locuințe sociale din Râmnicu Sărat s-au construit în cadrul unui proiect de Regenerare urbană, finanțat din fonduri europene. Cele două blocuri vor integra 32 de apartamente de locuințe, câte 16 pentru fiecare clădire. În cartierul Costieni s-a mai construit  un  bloc prin Agenția Națională a Locuințelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 68