HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 IANUARIE 2024

0
157

Berbec

Luna Nouă se formează în casa ta a succesului, iar planurile tale legate de carieră pot începe să prindă contur după data de 11 ianuarie. Profită de această energie favorabilă pentru a acționa cu determinare și curaj să îți atingi țelurile profesionale, iar avantajele financiare nu vor întârzia să apară. Este un moment bun să ceri mai mulți bani pentru munca ta, dar trebuie să fii atent și la modul în care îi folosești.

Taur

Contextul astrologic îți poate deschide noi orizonturi și te poate ajuta să renunți la credințele și obiceiurile care îți limitează expansiunea. Gândește-te cum ai vrea să te dezvolți în acest an. Este un moment perfect să explorezi noi direcții de viitor la care nu te-ai fi gândit până acum, fie că este vorba de planul profesional sau de cel personal. Este un moment excelent să stai la povești cu prietenii.
Gemeni

Luna Nouă în Capricorn s-ar putea să întărească ideea că atunci când arăți bine, te simți bine. Poți profita de acest aspect pentru a-ți îmbunătăți imaginea. De asemenea, îți poate aduce noroc pe plan financiar. Este un moment bun să te gândești la noi surse de venit, la modalități de a câștiga mai mulți bani. Poți începe și o afacere proprie. Vei avea putere de muncă, vei fi serios și pus pe fapte mari, dar vei ști și să te distrezi.
Rac

Este un moment excelent să cauți o iubire durabilă. S-ar putea să te simți atras de cineva care nu se încadrează în tiparele tale obișnuite. Dacă ești într-o relație, colaborarea cu partenerul de cuplu îți poate aduce multe beneficii. Nu ar fi exclus să începeți o afacere împreună. Vei avea parte și de susținerea lui Mercur să îți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur. Vei fi mai deschis să le împărtățești secretele tale persoanelor apropiate și să îți exprimi emoțiile.
Leu

Vei fi mai deschis să faci schimbări în plan personal. Luna Nouă îți activează sectorul sănătății și poți profita de ocazie pentru a începe un nou stil de viață și pentru a renunța la obiceiurile proaste. Ai însă grijă să nu pui prea mare presiune pe tine. Dă-ți timp să te obișnuiești cu tot ceea ce se întâmplă nou în viața ta sau cu revenirea la locul de muncă. Încearcă, de asemenea, să ții sub control nivelul de stres.
Fecioară

O schimbare de look sau de atitudine poate avea un impact pozitiv asupra popularității tale. De asemenea, contextul astrologic vine cu noroc în dragoste. Profită de această energie pentru a face schimbările la care visezi. Se pot deschide discuții despre logodnă sau aducerea pe lume a unui copil. Dacă ești singur, poți începe o nouă poveste de dragoste. Pe de altă parte, dacă ai o relație care nu mai funcționează, poți găsi curajul să te desparți. Mercur în Capricorn te va încuraja să îți rezervi timp pentru a te bucura de compania prietenilor. Să stai de vorbă cu ei va avea un efect terapeutic asupra ta.
Balanță

Poate fi un moment excelent să îți înfrumusețezi locuința și să o adaptezi dorințelor tale actuale. Dacă pe lista ta de rezoluții în 2024 este să te muți în casă nouă, poți începe căutările. De asemenea, vei avea ocazia să lămurești problemele cu cei dragi și să pornești în noul an cu mai multă înțelegere și susținere din partea lor, mai ales că primești ajutor suplimentar din partea lui Mercur în zona de comunicare. Este, totodată, o ocazie bună să răspunzi la toate mesajele pe care nu ai avut timp să le citești în ultima perioadă.
Scorpion

Poți profita de această Lună Nouă pentru a-ți mări cercul de prieteni și pentru a călători mai des. Este o perioadă excelentă să vizitezi locuri noi și să cunoști oameni din diferite medii. Îți poți schimba traseul obișnuit sau poți face cumpărături din alte magazine decât cele obișnuite. De asemenea, poate fi un moment bun să schimbi niște reguli în grupul tău de prieteni sau în comunitatea ta. Mercur în Capricorn te va susține să gestionezi mai ușor problemele pe care le întâmpini în relații. Îți reamintește, totodată, că iubirea este frumoasă și merită eforturile depuse chiar și în momentele care sunt pur și simplu dificile.
Săgetător

Dacă nu ești mulțumit de veniturile actuale, poți profita de ocazie pentru a-ți căuta un loc de muncă mai bun sau pentru a atrage noi surse de câștig. De asemenea, trebuie să fii atent la detalii, mai ales când vine vorba de facturi. Este un moment bun să schimbi termenii unor contracte sau să îți renegociezi salariul. Te vei simți încrezător să lași garda jos și să le permiți celorlalți să se apropie de tine. Va fi un pas important în evoluția parteneriatelor tale. În plus, te poți bucura de mai multă pasiune în cuplu și îți poți face prieteni noi.
Capricorn

Este un moment excelent să îți pui în mișcare planurile pentru a-ți îndeplini obiectivele. Vei fi susținut de astre în tot ce faci și ar trebui să profiți de ocazie pentru a acționa cu curaj, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi unele riscuri. De asemenea, acest context astrologic îți oferă șansa de a face pace cu trecutul și a porni într-o nouă călătorie a descoperirii de sine. Mercur revine în mers direct în zodia ta, aspect ce te va susține să îți exprimi dorințele cu mai multă ușurință și sinceritate. Vei putea face ceea ce dorești și singur.
Vărsător

Contextul astrologic te încurajează să te relaxezi, să te conectezi și să te eliberezi. Chiar dacă ai o listă lungă de sarcini, ar trebui să o pui deoparte și să iei o pauză. Luna Nouă poate aduce trezire spirituală și o mulțime de idei creative. Intuiția ta va fi la cel mai înalt nivel dacă reduci zgomotul din mintea ta. S-ar putea să realizezi că te-ai dezvoltat mult în anumite aspecte ale vieții tale. Pe de altă parte, este posibil să îți dai seama că sunt anumite lucruri la care trebuie să renunți pentru a evolua. Te vei bucura de mai multă claritate mentală și îți va fi mai ușor să îți pui gândurile în ordine.
Pești

Luna Nouă îți va ocazia să vezi cine sunt acele persoane din jurul tău care îți influențează alegerile într-un mod negativ. Vei avea posibilitatea să închei legăturile toxice și să începi un nou capitol în ceea ce privește relațiile. Colaborarea cu partenerii potriviți deschide calea prosperității pentru tine în 2024. Mercur te îndeamnă să te exprimi cu mai mult curaj și sinceritate. Poți profita de acest aspect pentru a le spune celor dragi cât de mult îi admiri și îi iubești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =