TALENT RĂSPLĂTIT

0
749

Bucurie și mari emoții pentru zeci de elevi din Râmnicu Sărat, ieri, la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,,.. În pragul Sărbătorilor de Crăciun, copiii au fost premiați pentru talentul și originalitatea de care au dat dovadă în cadrul a două concursuri cu tradiție: ,,Povești de Crăciun,, și ,,Desene de Crăciun,,.

În concurs au fost înscrise 129 de desene și 13 povești. În lucrări, participanții au prezentat atmosfera sărbătorilor, pregătirile din familie și împodobirea pomului de Crăciun.

La concursul ,,Povești de Crăciun,, , marele premiu a fost câștigat, pentru al doilea an consecutiv, de elevul Mateo Andrei Gongea. La secțiunea Clasele I-IV,  premiul I a revenit elevei Amalia Nicolae, iar la secțiunea clasele V-VIII, primul loc a fost adjudecat de Maria Eftimie.

La concursul ,,Desene de Crăciun ,, , Clasele I-IV, premiul I a fost câștigat de Miruna Mărculescu, iar la Clasele V-VIII, primul loc a revenit elevei Delia Maria Stanca.

Numărul mare de participanți la cele două concursuri a făcut ca departajarea să fie una dificilă.

Pentru câștigătorii concursurilor premiile obținute reprezintă cel mai frumos dar de Crăciun.

Coordonatorii celor două concursurilor au fost impresionați de talentul copiilor și îi încurajează pe toți tinerii să participe pe viitor la astfel de competiții.

Vasile Ghinea, inițiatorul proiectului, spune că ambele concursuri dedicate Crăciunului au debutat, în urmă cu mai mulți ani, în ideea de a spori în mod plăcut preocupările elevilor, dar și pentru a descoperi copii talentați.

Membrii juriului s-au declarat încântați de numărul mare de elevi participanți, de la an la an, tot mai mare.

La festivitatea de premiere a concursurilor ,,Povești de Crăciun,, și ,,Desene de Crăciun,, au participat elevi, părinți, dar și cadre didactice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 63