TROFEE MAGICE

0
560

Prestații extraordinare, dar și premii pe măsură obținute de elevii din Rm. Sărat la Festivalul Național de interpretare și de creație ,,MAGIA CRĂCIUNULUI ” din București. Cei 7 elevi s-au întors de la concursul de colinde și cântece de iarnă, desfășurat, duminică, 17 decembrie, la Casa Universitarilor, cu 7 trofee obținute la fiecare categorie de vârstă în parte, dar și cu MARELE TROFEU al Festivalului, la secțiunea Pian, obținut de către eleva Colegiului Național,,Alexandru Vlahuță „, Amalia Oprea.

Trofeele câștigate de elevii din Rm Sărat sunt cu atât mai prețioase cu cât concursul s-a bucurat de prezența a peste 120 de elevi din aproape toate județele țării, iar juriul, alcătuit din profesioniști de certă valoare în domeniul muzical, a fost extreme de exigent.

Toți cei 7 elevi din Rm. Sărat, Amalia Oprea, Maria Barbu, Ștefania Drîstaru, Carla Vrînceanu, Alesia Crețoiu, Arina Filip și Sofia Ionescu sunt pregătiți de Beatrice Stoian, profesor de pian în cadrul Clubului Copiilor din Rm-Sărat și profesor titular al Colegiului Național  ,,Alexandru Vlahuță ” din Rm Sărat.

Cu o carieră de peste 27 ani în această profesie, Beatrice Stoian s-a declarat mândră de rezultatele obținute de elevii săi și speră ca, peste timp, talentul și dăruirea sa vor dăinui prin acești mici pianiști. Ea le-a mulțumit și părinților care își îndreaptă copiii spre studiul acestui ,,rege al instrumentelor musicale”, pianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 43