EVOLUȚIE BUNĂ PENTRU HC BUZĂU, LA FINAL DE AN

0
307
Foto arhivă

Handbal Club Buzău a încheiat anul cu o nouă evoluție bună. Formația buzoiană a remizat, în deplasare, cu CSM București, la capătul unui meci extrem de echilibrat.

În prima repriză, niciuna dintre echipe nu a reușit să controleze jocul și să se distanțeze clar pe tabela de marcaj. Handbal Club s-a depărtat, totuși, la trei goluri, în minutul 28, dar la pauză diferența era de doar două puncte, 17-19.

În partea secundă a meciului, bucureștenii au întors scorul. Au condus cu 27 la 24, moment în care se părea că trupa lui Eliodor Voica, fost antrenor la Handbal Club Buzău, se va impune în cele din urmă. Din fericire, echipa buzoiană a revenit, a egalat la 27, și chiar a condus pe final, 30 la 29 și 31-30. În minutele de final s-a jucat pe contre, ambele echipe încercând să dea lovitura. S-a încheiat 34-34, un punct prețios pentru formația din Buzău.

După meciul de la București, Handbal Club Buzău rămâne pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale, nemaiputând fi ajunsă de Știința Bacău. Este cea mai bună clasare din istoria trupei buzoiene în Liga Zimbrilor, la final de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 48