PRIMUL CONCURS PE STADIONUL DE ATLETISM

0
205

Peste 500 de copii și adolescenți de la 40 de cluburi din țară au luat startul, în această săptămână, la primul concurs oficial organizat pe stadionul de atletism din Buzău. La eveniment a fost prezentă și cea mai bună sprinteră din România, buzoianca Marina Baboi. Atleta legitimată la Gloria a făcut și oficiile de gazdă, oferindu-le medalii și diplome laureaților competiției.

Complexul de lângă Parcul Crâng a fost reabilitat și inaugurat, în 2020. De atunci și până în prezent, stadionul a servit drept bază de antrenament pentru sportivii cluburilor buzoiene, dar și pentru amatorii de alergare. Anul viitor, complexul buzoian ar putea fi gazda unor competiții de anvergură, precum Campionatele Naționale de Atletism.

Dincolo de competițiile interne sau internaționale, stadionul de atletism a oferit buzoienilor o oportunitate de a face sport în aer liber. Se estimează că peste 12.000 de cetățeni ai orașului au alergat în complexul de lângă Parcul Crâng.

Amatorii de atletism pot folosi pista de lângă patinoar, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Ei vor trebui să se echipeze cu încălțăminte adecvată pentru alergare, pentru a proteja suprafața pistei, dar și pe ei înșiși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =