ÎNTÂLNIRE CU UMORUL

0
278

Echipa filmului Miami Bici 2, Codin Maticiuc, BRomania – Matei Dima, regizorul Jesús del Cerro și directorul de imagine Adrian Silișteanu au avut parte de o mare surpriză, sâmbătă, la Buzău. Codin Maticiuc, interpretul personajului Ilie Piciu, a primit, din partea primarului Constantin Toma, propria stradă. A fost vorba, bineînțeles, de o glumă pusă la cale de edilul Buzăului, în condițiile în care, în Miami Bici 2 se vorbește mult de Buzău, Ilie Piciu fiind buzoian.

Mai mult, personajul lui Maticiuc își dorește să primească o stradă cu numele lui în oraș. Dorința actorului s-a îndeplinit, după ce echipa filmului Miami Bici 2 s-a întâlnit pe stadionul Gloria, cu publicul prezent la meciul de fotbal dintre Gloria Buzău și Miercurea Ciuc.

După întâlnirea de pe stadion, echipa filmului, alături de primarul Constantin Toma, senatorul Lucian Romașcanu și câțiva buzoieni entuziaști, au dezvelit, în glumă, pe bulevardul Mareșal Averescu, strada Ilie Piciu, prieten cu Ion Bilă, angajatul lui. Miami Bici 2 este disponibil în toate cinematografele din țară, din 24 noiembrie, iar la Buzău a avut déjà câteva proiecții sold out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 23