S-A DAT STARTUL SEZONULUI DE RAFTING PE RÂUL BUZĂU

0
294

S-a dat startul unui nou sezon de rafting pe râul Buzău. Temperaturile foarte ridicate din ultima perioadă și debitul râului permit pasionaților de rafting să își lanseze bărcile pe apele repezi. Odată ajunşi în Munţii Buzăului, amatorii de distracție, adrenalină și multă voie bună au ocazia să încerce o tură de rafting, pe un traseu de o dificultate medie, accesibil tuturor. Cursa cu barca pneumatică începe după hidrocentrala de la Nehoiu şi se încheie la Valea Lupului.

Râul Buzau are sectoare rapide prin îngustarea albiei urmate de zone de recuperare largi.  De la an la an, tot mai mulți turiști din toată țara află de potențialul râului Buzău și, în fiecare sezon, fac periodic drumuri până în orașul de munte, unde oamenii locului și natura îi fac să se simtă ca acasă.

Costurile pentru o coborâre cu barca pe râul Buzău sunt între 190 lei și 220 lei/ persoană, în funcție de lungimea traseului ales. Copiii sub 12 ani beneficiază de reducere de 30 %.

De asemenea, cei care nu vor să se urce în barca de rafting au alte mijloace de a petrece timpul în natură. Aici este amenajat un traseu de căţărare, dar şi o tiroliană lungă de 300 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 39