7 VICTIME, DUPĂ UN IMPACT VIOLENT

0
350

Nu mai puțin de 7 persoane au ajuns, astăzi, la spital, pentru îngrijiri medicale, în urma unui accident de circulaţie produs lângă municipiul Buzău, pe Drumul European 85. Vinovat s-ar face un șofer din Bacău, de 51 de ani care, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ploiești către Buzău, în apropiere de Hanul lui Țintă, a intrat în coliziune cu o altă mașină condusă în aceeași direcție de mers de către un buzoian de 50 de ani, din Ulmeni.

În urma impactului violent, ambii șoferi au fost răniți. De asemenea, o femeie de 43 de ani, pasageră în mașina băcăuanului a suferit mai multe leziuni. Alți 4 pasageri, cu vârste cuprinse între 50 de ani și 54 de ani, toți din comuna Ulmeni, aflați în mașina buzoienului au fost și ei răniți. Toți cei 7 au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Traficul în zonă a fost dirijat la ieșire din municipiul Buzău, preț de câteva ore.

Drumul European 85, supranumit și ,,Drumul Morţii”, tranzitează judeţul Buzău și se numără printre cele mai periculoase artere de circulaţie din România. Pe cei aproximativ 85 de kilometri de drum, se pot număra aproape 200 de cruci ridicate în amintirea persoanelor care şi-au pierdut viaţa în accidente de circulaţie, în ultimii 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 17