ULTIMA SEDINȚĂ CLM RM SĂRAT, ÎNAINTE DE PAȘTE

0
216

Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat se va întruni, marți, 30 aprilie, de la ora 15.00, în  ședința de lucru ordinară a lunii aprilie. Pe ordinea de zi sunt 27 de proiecte de hotărâre, dar și alte probleme ale activității curente. Consilierii vor aproba o nouă rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului și vor stabili impozitele si taxele locale si alte taxe asimilate acestora, precum si cuantumul sanctiunilor, ce se vor aplica în anul 2025, indexate cu rata inflatiei de 10,4% , aferenta anului fiscal 2023.

De asemenea, consilierii locali vor aproba acordarea unor recompense financiare, elevului Colegiului National « Alexandru Vlahuță » Andrei-Sebastian Darie, si profesorului său îndrumator, Dragoș- Florentin Lăzărescu, pentru rezultatul obținut la Olimpiada Națională de Matematică.

Tot marți, Consiliul Local Rm Sărat va supune la vot alocarea sumei de 30.000 lei, necesară pentru acordarea unui număr de 200 de tichete sociale pentru familii și persoane singure aflate în situații de necesitate sau deosebite, pentru procurarea de alimente cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 4 =