„VLAHUȚIȘTII” NU ÎNVAȚĂ NICI ÎN ACEST AN ÎN ȘCOALA LOR

0
582

Nici în acest an școlar, elevii Colegiului Național ,,Alexandru Vlahuță,, din Râmnicu Sărat nu vor învăța în școala lor. Lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii Colegiului ,,Alexandru Vlahuță,,  demarate în primăvara anului 2019  nu au fost încă finalizate.

Autoritățile din Rm. Sărat susțin că pandemia și criza materialelor de construcții au dus la prelungirea perioadei de execuție a lucrărilor.

Primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, consideră, însă, că elevii colegiului învață în condiții foarte bune, la Liceul Tehnologic ,,Traian Săvulescu,, o unitate care a fost  reabilitată recent.

Edilul mai precizează că și gardul Colegiului ,,Alexandru Vlahuță,, , care este, de asemenea, monument istoric, trebuie reabilitat, dar printr-un alt proiect.

Colegiul Național ”Alexandru Vlahuță” reprezintă un punct de referință în învățământul preuniversitar din Râmnicu Sărat. Clădirea în care funcționează colegiul are o vechime de 134 de ani și este declarată monument istoric. De când au demarat lucrările de reabilitare, elevii își desfășoară cursurile la Liceul Tehnologic ,,Traian Săvulescu,, din Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 26