ALT ADVERSAR PENTRU BOGDAN DINU

0
292

Bogdan Dinu nu va mai boxa cu Vladimir Toktasynov la Dracula Boxing Show, gală găzduită de Sala Sporturilor din Brașov, pe 22 septembrie. Pe ultima sută de metri, rusul, care trăiește în Germania, a refuzat să mai onoreze evenimentul, astfel că revenirea în ring a buzoianului a fost pusă sub semnul întrebării. Din fericire, organizatorii i-au găsit lui Bogdan un adversar, în persoana veteranului Pavlo Krolenko, un ucrainean născut la Harkov, dar care este rezident francez.

Palmaresul lui Krolenko nu este unul strălucit, acesta repurtând numai trei victorii de la începutul carierei la profesioniști, în schimb fiind învins de 12 ori. Totuși adversarul lui Dinu are o mare calitate, aceea de a fi  un bun încasator, mereu pregătit să taxeze eventualele imprudențe ale adversarului.

Gala de la Brașov va începe la ora 19.00, însă, cel mai probabil, Bogdan Dinu va încrucișa mănușile după ora 21.00, meciul său fiind cotat ca main-event.

Pentru Bogdan, este al 26-lea meci la profesioniști, cea mai recentă apariție sub lumina reflectoarelor fiind acum un an, în Africa de Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 69