DOUĂ ACCIDENTE TRAGICE, PE DN2 E 85

0
590

Două accidente teribile au avut loc, astăzi, la un interval de câteva ore, pe drumul European 85, lângă muncipiul Rm. Sărat. Primul accident s-a produs în Oreavul, după ce șoferul unui autoturism, în vârstă de 71 de ani, din Ghergheasa, a ieșit de pe un drum județean pe șoseaua europeană, fără să se asigure, și a fost lovit în plin de un alt autoturism condus de un bărbat de  45 de ani, din Teleorman. În urma impactului, pasagera din mașina bărbatului din Ghergheasa, o femeie de 65 de ani a fost rănită grav. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Rm Sarat, pentru îngrijiri medicale.

La scurt timp, la ieșire din Râmnicu Sărat către Vrancea, a avut loc o adevărată tragedie. Două autovehicule, la volanul cărora se aflau două femei, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat, respectiv de 21 de ani, din Buzău, s-au ciocnit violent. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din mașina șoferiței din Buzău, o tânără tot de 21 de ani, din Buzău.

În ambele accidente polițiștii au  întocmit dosare  penale și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =