AȘTEPTAȚI LA „BUZĂU INTERNATIONAL ARTS FESTIVAL”

0
161

Mii de buzoieni sunt așteptați la cea de-a treia ediție a Buzău International Arts Festival, eveniment care, timp de o lună va reuni sute de spectacole dedicate artelor și culturii, pentru toate vârstele și gusturile.

Buzău International Arts Festival va începe pe 20 august, când străzile și Parcul Crâng din Buzău se vor transforma în scene pline de culoare și energie. Buzoienii sunt așteptați, cu mic, cu mare, să se bucure de spectacole de stradă, evenimente pentru copii, parada toboșarilor, jonglerii, trubaduri, acrobații cu foc, personaje în costume și parada motocicliștilor.

Festivalul durează până pe 17 septembrie și aduce, din nou, buzoienilor nu doar concerte de excepție, ci și zeci de spectacole de teatru și peste o sută de filme, foarte multe în premieră, evenimente pentru copii, evenimente stradale, lansări de carte și întâlniri cu vedete.

Evenimentul reunește și edițiile cu numărul opt ale Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =