ADI CHICĂ-ROȘĂ REVINE LA GLORIA BUZĂU

0
247
Robert Ionut Sălceanu si Adrian Chică-Roșă in meciul de fotbal dintre FC Buzau si Dunarea Calarasi, contand pentru Cupa Romaniei, disputat pe Stadionul Gloria din Buzau, joi 28 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gloria Buzău apelează la soluții mai vechi, pentru a completa lotul. Gruparea din Crâng încearcă să-l aducă, pentru cel puțin o stagiune, pe Adi Chică-Roșă, fotbalist sub contract cu FC Botoșani.

Adi Chică-Roșă este un atacant din Botoșani, care a mai jucat la Buzău, sub formă de împrumut, în două sezoane. Prima dată a evoluat în ediția 2020-2021 de Liga 2, în 18 meciuri și a înscris 3 goluri, la SCM Gloria Buzău. În vara anului 2021, Chică-Roșă a continuat la Buzău, unde a evoluat în 23 de meciuri, înscriind 15 goluri.

În vara anului 2022, atacantul a trecut la FC Brașov, pentru care a jucat în 21 de partide și a înscris 8 goluri. În această vară, din 2023, a revenit la clubul de care a aparținut în toți acești ani, FC Botoșani, dar nu a fost utilizat în prima ligă în primele patru etape. Acum se întoarce la Buzău, unde va evolua sub comanda lui Andrei Prepeliță.

Gloria Buzău mai caută doi „underi”, tineri care ar urma să vină în Crâng tot sub formă de împrumut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 14