“Dacă suntem egali în faţa poporului şi a populaţiei, prin deciziile pe care le luăm, haideţi să fim egali până la capăt”

0
241

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu este de părere  că şi Raluca Turcan trebuie să demisioneze în urma scandalului legat de “azilele groazei”.

Purtătorul de cuvând al PSD, Lucian Romaşcanu, este de părere că toți actorii politici implicați în acordarea avizelor ar trebui să plece din Guvern, poziționându-se astfel destul de tranșant.

Liderul senatorilor PSD consideră că liberala Raluca Turcan, fiind una din persoanele care au avizat azile ale groazei, ar trebui să demisioneze, pentru că este un gest de demnitate politică. „Domnul Budăi a înţeles să îşi dea demisia de onoare, doamna Turcan nu”, a spus Romaşcanu, arătând că în şedinţa de conducere a partidului a fost menţionat că şi alţii care sunt în zona de decizie politică şi administrativă, care au avut impact asupra desfăşurării activităţii în aceste azile, ar trebui să facă un pas în spate. ”Este doar un exemplu de persoană politică care ar trebui să urmeze exemplul demisiilor de onoare din cadrul PSD, mai ales că momentele extrem de fierbinţi ale investigaţiilor de la azilele groazei, toată zona extra PSD a fost extrem de vocală. Nu mai vorbim de zona USR, ca să vedem că la doamna Clotilde sunt câteva azile care au mari probleme, la Dominic Fritz la fel, la Consiliul Judeţean Ilfov, la fel. Dacă suntem egali în faţa poporului şi a populaţiei, prin deciziile pe care le luăm, haideţi să fim egali până la capăt”, a mai spus senatorul buzoian Lucian Romaşcanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 49