FĂRĂ NOTE DE 10 DUPĂ CONTESTAȚIILE LA BAC

0
166

Nici după soluționarea contestațiilor, niciun candidat, din județul Buzău, nu a obținut media 10, la examenul de bacalaureat, din acest an. În județul Buzău au fost înregistrate aproape 1.400 de cereri de recorectare a lucrărilor, cele mai multe la proba la română, iar rezultatele contestațiilor au fost afișate astăzi.

Absolventa Colegiului Hasdeu, care a obținut cea mai mare medie din județ, 9,90, a depus contestație la română, dar tot nu a reușit să ia media 10. Tânăra obținuse inițial 9,70, iar după contestații a fost notată cu 9,85. Astfel, media finală, și cea mai mare din județ, este 9,95.

Și alți absolvenți s-au ales cu medii mai mari după  recorectarea tezelor. Un absolvent de la Colegiul Mihai Eminescu din Buzău, notat cu 8,60 la română, a obținut în final nota 9,80.

Contestațiile au fost cu adevărat cu noroc pentru tinerii care au promovat examenul după contestații. De exemplu, un absolvent al Colegiului Economic, care obținuse 4,45 la proba la română, a fost notat cu 5 după contestații, ceea ce i-a adus media 6,01, adică diploma de bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =