HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 IUNIE – 2 IULIE 2023

0
205

Zodia Berbec

Un prieten ar putea să își deschidă sufletul în fața ta și să îți spună ceva ce nu a mai dezvăluit până acum nimănui. Faptul că îți încredințează aceste informații vă poate apropia mai mult. Totodată, contextul astrologic îți activează casa distracției și a romantismului. S-ar putea să fii dispus să îți încalci propriile reguli în ceea ce privește dragostea. Poți accepta o întâlnire fără să stai prea mult pe gânduri. Poate fi vorba de o ieșire în oraș cu un fost iubit sau cu un coleg de la locul de muncă. Este posibil să fii mai interesat de distracție și de poveștile de iubire romantice decât de complicațiile pe care le pot aduce.

Zodia Taur

În această săptămână este posibil să lucrezi cu energia prosperității. Poți găsi modalități de a atrage bani către tine, inclusiv prin practici feng shui. Ai toate șansele să îți suplimentezi veniturile, fie printr-o nouă colaborare, fie printr-o mărire de salariu. Va fi activată și casa căminului și a familiei. Chiar dacă în general preferi armonia și încerci să nu superi pe nimeni, s-ar putea să fii dispus să încalci o regulă a familiei sau să schimbi anumite tradiții. Ceea ce alții pot percepe ca fiind neașteptat poate fi ceva la care tu te-ai gândit de luni de zile.

Zodia Gemeni

S-ar putea să îți începi diminețile pregătit să alergi un maraton, dar să ai nevoie de o pauză la prânz. Seara te poți bucura din nou de o explozie de energie. Poți profita de acest context astrologic pentru a ieși mai des în oraș cu persoana iubită. Totodată, va fi activă casa comunicării, iar popularitatea ta poate fi în creștere. Poți primi o mulțime de mesaje. S-ar putea să fii foarte concentrat pe comunicare, care este una dintre abilitățile tale naturale. Ai toate șansele să formezi noi alianțe și prietenii în această perioadă.

Zodia Rac

Este un moment perfect pentru a aduce puțină magie în viața ta. Ai putea să pui câteva plante aromatice în ghivece pe pervazul bucătăriei. Se spune că busuiocul aduce iubire. Poți folosi tămâie pentru a curăța energia din casă. Pe de altă parte, ar putea să apară o oportunitate financiară. Va trebui să acționezi rapid dacă vrei să profiți de această șansă. Nu lua însă o decizie fără a face cercetări înainte.

Zodia Leu

S-ar putea să te întâlnești cu prietenii pentru a face voluntariat sau pentru a organiza o strângere de fonduri pentru o cauză nobilă. Este un moment potrivit să te implici într-un proiect de ajutorare a comunității. La sfârșitul săptămânii s-ar putea să te simți obosit, dar împlinit. Ai putea fi aruncat în lumina reflectoarelor. Cineva ar putea să te pună în fruntea unui proiect sau a unei echipe, ceea ce poate fi o mare oportunitate de a avansa în carieră.

Zodia Fecioară

Ai putea deveni celebru peste noapte. Poți cuceri publicul cu talentele tale artistice. De asemenea, poți face o postare pe rețelele de socializare care să atragă foarte multe vizualizări și aprecieri. Poți avea parte și de experiențe mistice în această săptămână. Ai putea avea un vis foarte interesant, plin de simboluri. Totodată, poți avea o revelație bruscă care să îți ofere o perspectivă diferită asupra vieții tale în general. Ai toate șansele să primești un mesaj magic.

Zodia Balanță

Ai putea analiza cu atenție modul în care credințele tale îți formează realitatea ta. Este un moment bun să îți consolidezi convingerile și valorile. Totuși, ar trebui să ai grijă pentru că poți fi pus la încercare. Este posibil să porți o discuție cu cineva care să îți testeze încrederea în propriile tale adevăruri. Va fi activă și casa prietenilor. Ar fi bine să fii mai flexibil, deoarece un prieten ți-ar putea schimba neașteptat planurile. Poate ați stabilit să vă întâlniți, iar el te sună să îți spună că nu mai poate ajunge. Totodată, s-ar putea să fie nevoie să renunți la ceea ce faci pentru a merge în ajutorul unui prieten.

Zodia Scorpion

Te poți bucura de momente speciale alături de persoana iubită în această perioadă. Poți profita de acest climat cosmic pentru a pleca câteva zile în vacanță împreună cu partenerul de viață sau pentru a organiza o cină romantică. Această energie este benefică pentru consolidarea relației de cuplu. Pe de altă parte, pot avea loc schimbări bruște la locul de muncă. Te poți trezi cu un nou șef sau o reorganizare. Este posibil ca firma la care lucrezi să fie cumpărată de o altă companie. Nu este exclus nici să primești o oportunitate de angajare din senin.

Zodia Săgetător

În această săptămână, disponibilitatea de a face o schimbare de direcție te poate duce pe drumul cel bun. Poate fi un moment potrivit să încerci unul dintre lucrurile de pe lista ta de dorințe în relații. Nu trebuie să fie un eveniment ieșit din comun, dar poți găsiți ceva nou și distractiv de făcut împreună cu persoana iubită. S-ar putea să te pregătești pentru o călătorie pe care nu o poți refuza. Este posibil să ai multe lucruri de făcut înainte să pleci. Ar fi foarte ușor să uiți ceva important, așa că ia-ți câteva momente și verifică dacă este totul așa cum trebuie. Faptul că ești grăbit ar putea să te facă să ajungi nepregătit la destinație.

Zodia Capricorn

Ar fi ideal ca în această perioadă să îți acorzi timp pentru tine. Poate fi un moment bun să mergi la o plimbare într-un loc frumos. Poți medita sau te poți relaxa într-un hamac. Este o ocazie bună să îți analizezi planul de economii pentru a vedea dacă este nevoie de vreo ajustare. Poți testa anumite teorii cu privire la o investiție ce se poate dovedi extrem de profitabilă. O schimbare în direcția financiară ar putea fi benefică.

Zodia Vărsător

Contextul astrologic îți ca activa casa distracției și a romantismului. S-ar putea să simți nevoia să te răsfeți și să faci ceva cu adevărat distractiv alături de persoana iubită. S-ar putea să te coste puțin mai mult decât ai cheltui de obicei, dar merită să ai parte de o experiență memorabilă. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a găsi persoana potrivită. Nu ignora evenimentele sociale sau invitațiile la petreceri. Foarte bine aspectată va fi și casa parteneriatelor. Acțiunile rapide și neașteptate pentru a intra în legătură cu cineva ar putea aduce rezultate uimitoare.

Zodia Pești

Sectorul familial va fi în atenția ta în această săptămână. S-ar putea să îți dorești să te întâlnești cu membri ai familiei pe care nu îi vezi foarte des. Acest lucru ar putea fi pentru o sărbătoare sau un eveniment important. Va fi activ și sectorul muncii și al rutinei. Este posibil să existe unele schimbări importante în procedurile ce țin de locul tău de muncă. Superiorii s-ar putea să își dorească să încerce noi strategii. Acesta poate fi un moment potrivit și pentru a schimba traseul către serviciu sau pentru a încerca un nou restaurant în pauza de prânz. Nu este exclus să simți că a venit vremea să îți cauți un job nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 27