VISURI SPULBERATE PENTRU MICROBIȘTII BUZOIENI

0
166

Zi nefastă, sâmbătă, pentru microbiștii din Buzău. Nici Metalul, nici CSM Râmnicu Sărat nu au reușit să acceadă în runda finală a barajelor de promovare, după ce au fost învinse de Ceahlăul Piatra Neamț, respectiv Foresta Suceava.

La Buzău, Ceahlăul a deschis scorul repede, în minutul 11, prin Petra, după o fază fixă prelungită, în timpul căreia jucătorii Metalului nu au reușit să respingă mingea din careu. Buzoienii au egalat chiar la ultima fază a primei reprize, prin Arnăutu. Metalul a primit o lovitură de pedeapsă, transformată de atacantul care tocmai a împlinit 33 de ani.

Golul doi al Ceahlăului a venit la cinci minute de la reluarea jocului. Neicuțescu a expediat o torpilă de la 25 de metri, în vinclul porții lui Dinu. Metalul a atacat până la final, dar nu a reușit să înscrie. În urma înfrângerii, echipa buzoiană a pierdut dubla manșă cu scorul general de 2 la 3.

La Suceava, CSM Rm. Sărat a fost depășite de gazde cu 2 la 0. Foresta a ratat un penalty în minutul 36, golurile venind în minutele 52 și 57. Cum în tur cele două încheiaseră la egalitate, 1 la 1, moldovenii au câștig de cauză și merg în runda următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 33