UN EGAL INSUFICIENT

0
207
Arhivă

Handbal Club Buzău a remizat, pe teren propriu, în etapa a XXV-a a Ligii Zimbrilor, cu Potaissa Turda și are nevoie de o victorie, în ultimul meci, pentru a scăpa de barajul de retrogradare.

Prima parte a meciului a aparținut jucătorilor buzoieni, care au condus în permanență, și au încheiat repriza cu un avantaj aparent liniștitor: 17 la 13.

În a doua repriză s-a mers cap la cap, niciuna dintre echipe nereușind să se distanțeze la un avantaj solid pe tabelă. Cu doar șase minute înainte de fluierul final, oaspeții au reușit să egaleze,  25 la 25. Handbal Club Buzău a avut șansa victoriei după un gol înscris cu 50 de secunde înainte de final, însă oaspeții au egalat.  S-a terminat 30-30, iar handbaliștii buzoieni sunt cel puțin teoretic în pericol de a termina sezonul pe un loc de baraj.

În clasament, Handbal Club Buzău este pe locul 9, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipele din Suceava, Bacău și Vaslui.

Buzoienii vor disputa ultimul meci din acest sezon, etapa cu numărul 26, în deplasare, sâmbătă, 6 mai, împotriva formației CSU din Suceava. Pentru a fi scutiți de emoții, elevii lui Gabriel Armanu au nevoie de o victorie în nordul țării. Altfel, jocul rezultatelor ar putea arunca trupa buzoiană la barajul pentru evitarea retrogradării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 21 = 22