MECIUL DE DUMINICĂ, O FORMALITATE PENTRU HANDBALISTELE DE LA SCM GLORIA

0
199
Sursa foto: Gloria Buzău Handbal (Facebook)

Meci aparent ușor, duminică, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău. Echipa buzoiană va întâlni în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, de la ora 18:00, formaţia CSM Galaţi, în etapa cu numărul 22 a Ligii Florilor.

În mod normal, prin prisma pozițiilor din clasament, dar și al pretențiilor, partida de duminică ar trebui să fie doar o formalitate pentru SCM Gloria. Echipa gălățeană se află pe ultimul loc al clasamentului, cu un singur punct câștigat în 21 de meciuri, în timp ce formația buzoiană țintește o nouă calificare în cupele europene.

Pentru partida de duminică, clubul buzoian pune la dispoziţia suporterilor bilete la preţul de 20 de lei. Acestea pot fi achiziţionate online, dar și de la casa de bilete, de la Sala Sporturilor „Romeo lamandi”, deschisă în ziua meciului, 23 aprilie, între orele 10:00 — 18:00.

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naştere, a carnetului de elev sau a cărţii de identitate. De asemenea, vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, și sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 21 = 31