CURSURI ONLINE PENTRU ELEVII DIN GORJ

0
236

Școala începe astazi în Gorj în sistem online. Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ  au avut posibilitatea să voteze cum se vor desfășura cursurile în această săptămână, când s-a stabilit “Școala Altfel”.

Doar în 22 dintre școli, activitățile de saptamana aceasta au loc în imobilele unităților școlare.

Conform primarilor din aceste localități, hotărârea a fost luată pentru că imobilele din zonă nu au fost afectate de cutremurele care au avut epicentrul la Gorj.

Din cele peste 400 de imobile în care se desfășoară activitatea de învățământ, 29 prezintă probleme ca urmare a cutremurelor, unele dintre ele având afectată chiar rezistența clădirii.

Și studenții de la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu vor urma cursurile în sistem online în această săptămână.

Alte două cutremure s-au produs, ieri, în judeţul Gorj, la un interval de trei minute.  Potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul seism cu magnitudinea 3,3 s-a produs la ora locală 13:54, la o adâncime de 15 km, iar cel de-al doilea a avut o  magnitudine 3,1 si s-a produs  la o adâncime de 5 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 11