ELEVII DIN BUCUREȘTI ȘI 29 DE JUDEȚE INTRĂ ÎN VACANȚĂ

0
263

Elevii și profesorii din Capitală și 29 de județe ale țării au, în perioada 20-24 februarie, vacanța “mobilă” decisă de inspectoratele școlare. Pentru ei, vineri, 17 februarie, modulul 3 din anul școlar 2022-2023 se încheie, urmând ca, după această vacanță de schi de o săptămână, să înceapă modulul cu numărul 4, luni, 24 februarie. Este pentru prima oară când o astfel de vacanță este prevăzută în structura anului școlar, fiind introdusă prin ordin al ministrului Cîmpeanu, în 2022, cu aplicare anul acesta școlar.

Județele care vor avea vacanță între 20-24 februarie sunt: Constanța, Tulcea, Giurgiu, Ialomița, Olt, Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Vâlcea Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Bacău, Vaslui, Neamț, Iași, Botoșani, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Arad, Timiș, Alba, Sibiu. Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, plus municipiul București. Vacanță este și pentru copiii de la grădiniță. Următoarea vacanţă este programată în perioada 7 aprilie – 18 aprilie.

Programul național „Școala altfel” și Programul „Săptămâna verde” se desfășoară în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unității de învățământ. Derularea celor două programe nu se planifică în același interval de cursuri (modul de învățare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 65