ACHIZIȚIE IMPORTANTĂ LA SCM GLORIA BUZĂU

0
245

Transfer important pentru SCM Gloria Buzău. După ce nu mai puțin de șapte handbaliste și-au anunțat plecarea la finele sezonului, echipa buzoiană a confirmat achiziția pivotului Hawa N’Diaye .

Senegaleză de origine, Hawa a fost formată la Le Havre, grupare franceză unde a evoluat doar un an, în stagiunea 2013-2014. Ulterior a jucat pentru mai multe echipe din Franța, iar în prezent evoluează la Siofok, în Ungaria. În 2022, unguroaicele, cu N’Diaye în echipă, au jucat împotriva celor de la Măgura Cisnădie. După un prim meci încheiat la egalitate, 28 la 28, Siofok a dispus clar de sibience în al doilea joc, cu 33 la 24.

Conducerea clubului buzoian a confirmat că intenționează să mai transfere cel puțin două handbaliste. Este vorba despre o extremă dreapta și un inter dreapta, posturi deficitare, pentru Gloria.

SCM Gloria Buzău mai are de disputat zece meciuri în Liga Națională, cu Cisnădie, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Baia Mare, Bistrița, Galați, Brăila, Mioveni și CSM București. Cel puțin patru partide, dintre cele rămase, sunt considerate la îndemână pentru adjudecarea lor trei puncte, în timp ce întâlnirea cu CSM, din deplasare, pare aproape imposibil de câștigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =