CELE MAI CIUDATE CASE DIN LUME

0
256

Te-ai întrebat vreodată cum arată cele mai ciudate case din lume? De la case cu susul în jos până la căsuțe în copac, există câteva locuințe cu adevărat unice care au fost construite în întreagă lume. Aici, aruncăm o privire la unele dintre cele mai neobișnuite case pe care le puteți găși.

Casa cu susul în jos din Polonia

Te-ai simți acasă într-o casă cu susul în jos? Ei bine, această există. Casa cu susul în jos din Szymbark, Polonia este una dintre casele unice din lume. Casa este literalmente cu susul în jos, cu mobilierul, scările și chiar și toaletă toate întoarse pe cap. A fost conceput pentru a simboliza lumea „cu susul în jos” a comunismului și este acum o atracție turistică populară.

Casa cu bule din Franța

Bubble House din Tourrettes-sur-Loup, Franța este o casă neobișnuită, care pare să provină direct dintr-un basm. Casa a fost proiectată de arhitectul Antti Lovag și este formată din mai multe încăperi în formă de bule. Casa este înconjurată de o grădina și este un loc popular pentru turiști.

Casa din copac din Costă Rica

Treehouse din Monteverde, Costă Rica este o casă unică care este literalmente construită în copaci. Casa este formată pe mai multe niveluri și este conectată printr-o serie de poduri și alei. Casa este un loc popular pentru turiști și oferă vederi uimitoare ale pădurii tropicale din jur.

Casa de skateboard din California

Casa de skateboard din Malibu, California, este o casă unică care a fost proiectată să arate că un skateboard uriaș. Casa este formată pe mai multe niveluri și este conectată prin rampe și semi-conducte. Casa este un loc popular pentru skateboarderi și a devenit o atracție turistică în sine.

Casa cubului din Olanda

Casa cubului din Rotterdam, Țările de Jos este o casă neobișnuită care pare a fi luată direct dintr-un film științifico-fantastic. Casa este formată din mai multe încăperi în formă de cub care sunt conectate printr-o serie de poduri și alei. Casa este un loc popular pentru turiști și oferă vederi uimitoare ale orașului.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai ciudate case din lume. De la case cu susul în jos pâna la căsuțe în copac, există câteva locuințe cu adevărat unice care au fost construite pe tot globul. Dacă cauți ceva puțin ieșit din comun, aceste case merită cu siguranță verificate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 42 = 47