HOROSCOP 15 -21 IULIE 2022

0
209

Berbec – Multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Fii prudent și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut! Totul are importanță și trebuie rezolvat corespunzător la momentul potrivit.

Taur – Ești animat de gânduri mărețe, dornic de a te pierde în călătorii începărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc o clipă, vei fi nevoit să revii în cotidian. A doua parte a săptămânii îți aduce prieteni și odihnă.

Gemeni – Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase! Pe de altă parte, vei avea timp și oportunități de a te ocupa de organizarea unei călătorii.

Rac – Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse, dar până la urmă lucrurile se vor rezolva favorabil.

Leu – Ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stailești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă.

Fecioară – Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin. Partenerul de viață te solicită mult.

Balanță – Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare. Cumva se simte în aer, că lucrurile nu mai merg ca înainte. Schimbarea este greu de produs, mai ales că ești deja foarte obișnuit cu situația familială actuală. Totuși, fii pregătit pentru orice! Este nevoie să acorzi timp și atenție copiilor sau persoanei iubite.

Scorpion – Multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Discuții aprinse de la bani și bunuri patrimoniale. Se conturează implicații financiare mari în tot ce ține de casă și familie.

Săgetător – Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ!

Capricorn – Ești plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora.

Vărsător – Ai nevoie de liniște, medi­tații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt relațiile parteneriale. Există neplăceri serioase, dar ai încredere și răbdare că vor veni vremuri bune.

Pești – Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imagina publică. Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 2 + 3 =