ADELIN PETRIŞOR, SINGURUL JURNALIST PREZENT LA ȘEDINȚA CONSILIULUI MUNICIPAL BUZĂU

0
291

Jurnalistul Adelin Petrişor a primit titlul de „Cetăţean de onoare al municipiului Buzău”! 17 dintre cei 18 consilieri locali prezenţi au votat pentru conferirea acestui titlulu cunoscutului jurnalist buzoian. Adelin Petrișor a primit, din partea primarului Constantin Toma, și un trofeu cu logo-ul orașului Buzău.

Cu modestie, Adelin Petrișor a spus că probabil sunt mulți alți buzoieni care au făcut mai mult pentru orașul natal și care merită să primească această distincție. Totodată, jurnalistul care, peste puțin timp, va împlini 47 de ani, și-a amintit și cum a făcut primii pași în meseria pe care o practică de aproape 29 de ani.

Adelin Petrişor a fost, de altfel, singurul jurnalist prezent la ședința Consiliului Municipal Buzău, dat fiind că în urma regulamentului votat la finele lunii iunie, presa nu mai are acces la şedinţele deliberativului local. În discursul său, Adelin Petrişor a criticat această decizie, sfătuindu-l pe edilul Constantin Toma să găsească o soluţie pentru a permite accesul jurnaliștilor la şedinţele consiliului local.

Numele Adelin Petrișor este asociat cu Televiziunea Publică, unde a lucrat timp de 11 ani, și pentru care a transmis în premieră din Coreea de Nord, a realizat primul interviu de după Revoluţie cu liderul palestinian Yasser Arafat, a realizat reportaje şi transmisiuni în direct, în exclusivitate, din Libia, Irak, Afganistan, Iran sau Mali.Buzoianul, care în prezent este angajat al TVR, a mai lucrat la Tele 7 Abc, Antena 1 și Realitatea TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =