PLANURI PENTRU SEZONUL URMĂTOR

0
223
Sursa foto: Arhivă

FC Buzău și-a asigurat locul 1 în Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a de fotbal cu o etapă rămasă de jucat. În runda cu numărul 6, formația din Crâng a trecut fără probleme de Unirea Constanța, scor 4-1, și nu mai poate fi devansată de Unirea Dej. În aceste condiții, antrenorul buzoienilor, Cristian Pustai, a început deja să facă planurile pentru stagiunea următoare. Buzoienii sunt gata să atace sezonul următor, în care vor ce n-au reușit în această stagiune, terminarea întrecerii regulare pe un loc de play-off.

Deja, Cristian Pustai începe să se gândească la ce jucători ar putea să vină sub comanda sa, care să crească nivelul echipei, să aducă un plus valoare. La FC Buzău vor ajunge în jur de cinci jucători, pentru că în principiu tehnicianul formației din Crâng își dorește să meargă pe omogenitatea lotului. Pustai precizează că, mai întâi, trebuie să stabilească însă jucătorii care mai rămân din acest lot, pentru că fotbaliștii care au evoluat mai puțin și nu s-au ridicat la pretențiile clubului vor părăsi echipa.

În locul lor vor fi aduși alți jucători peste nivelul celor care sunt acum în lot. În ierarhia Seriei B a play-out-ului Ligii 2, FC Buzău e pe locul 1, cu 44 de puncte, cu patru mai mult decât locul 2, Unirea Dej. Echipa din Crâng va întâlni în ultimul meci din acest an chiar pe Unirea Dej, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =