ELIMINAȚI TOT DE POLI TIMIȘOARA

0
368
Sursa foto: Facebook//SCM Politehnica Timișoara

Handbal Club Buzău a fost eliminată, miercuri seară, din Cupa României, după înfrângerea la limită, 21-22, suferită pe terenul Politehnicii Timișoara, în turul 2 al competiției. Primii care au marcat au fost timișorenii, iar echipa din Buzău a preluat prima dată conducerea în minutul 7, scor 2-3. În minutul 16 Dumitrana a marcat pentru 5-7, ducând Buzăul prima dată la două goluri avans. Gazdele au egalat apoi la 7, dar în minutul 25, Handbal Club Buzău s-a distanțat la 4 goluri, 8-12. La pauză buzoienii au intrat cu un avans de 3 goluri, scor 10-13.

Și a doua repriză a meciului a început cu handbaliștii buzoieni la timonă. Ei au înscris primii, însă gazdele au revenit și în minutul 38 au preluat conducerea, scor 16-15. În minutul 47 avansul gazdelor s-a dus la 3 goluri, scor 19-16, buzoienii ratând nepermis de mult și reușind să înscrie doar două goluri într-un sfert de oră de joc. În minutul 50 gazdele conduceau cu 20-17, însă Handbal Club Buzău a reușit să revină și să egaleze la 20 în minutul 56. În minutul 59, era 22-21, scor care s-a menținut până la ultimul fluier al arbitrului.

Politehnica Timișoara s-a impus la limită în fața buzoienilor și merge mai departe în Cupa României la handbal masculin, unde vor întâlni căștigătoarea partidei CSM Oradea – Steaua București, care va avea loc vineri. Este pentru al doilea an la rând când echipa buzoiană părăsește Cupa României după un eșec în fața Timișoarei. Ediția trecută, într-un meci care a avut loc în sistem turneu, la București, Handbal Club Buzău a fost eliminată de bănățeni, în optimile de finală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 72