HOROSCOP 11 -17 FEBRUARIE 2022

0
163

Berbec – Cheltuielile se pot înteți, de aceea fii prudent și evită excesele. Sunt șanse să ți se mărească veniturile, dar nu atât cât ai dori. Persoanele din anturajul apropiat îți sunt alături, dar unele au interese ascunse și defavorabile ție.

Taur – Atenția și eforturile îți sunt atrase în mod special de către segmentul muncii, pentru că aici bate vântul schimbării. Unele persoane din anturajul apropiat îți sunt alături și ai putea discuta pe îndelete cu cineva ales bine, despre intențiile tale profesionale de viitor.

Gemeni – Ai nevoie de odihnă, retragere din forfota cotidiană și dialog interior. Se pot evidenția unele afecțiuni mai vechi sau mai noi, însă îți vin ajutoare deosebite, dacă ești atent și deschis mental. Creșteri ale veniturilor, dar apar și cheltuieli.

Rac – Dialogurile cu prietenii sau cu cineva din segmentul profesional te vor pune pe gânduri. Totuși, informațiile primite sunt de bun augur și, cu siguranță, le vei folosi. Îngrijește-ți sănătatea, care este destul de vulnerabilă întreaga perioadă.

Leu – Șefii, figurile autoritare din plan personal și familial te vor provoca la discuții sau îți vor propune sarcini profesionale noi. Analizează bine dacă accepți, pentru că va fi dificil să duci la bun sfârșit, indiferent despre ce este vorba. Odihnește-te, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară – Se pare că ești susținut de către șefi sau de persoane cu autoritate. Însă, depinde de tine cum gestionezi relațiile și situațiile în care ești implicat. Evită discuțiile aprinse și criticile la adresa altora. Prietenii îți sunt alături și te sfătuiesc de bine.

Balanță – Apar modificări salariale. Vei fi nevoit să achiți facturi, taxe sau să te implici în relații cu instituții financiare. Recomandabil este să verifici toate documentele cu care ai de-a face și să te informezi corect și la timp cu privire la tot ce ține de bani și bunuri comune cu alții.

Scorpion – Este nevoie să asculți și să ții cont de sugestiile și doleanțele celorlalți, altfel există riscul să izbunească conflicte. Cumva la tine este hiba, în sensul că ești nerăbdător și cu greu îți intră cineva sau ceva în voie. Controlează-ți reacțiile.

Săgetător – Dozează-ți eforturile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Relațiile parteneriale sunt conflictuale, deci fii prudent și evită discuțiile contradictorii și angrenarea în activități care nu te privesc.

Capricorn – Se întrezăresc activități sociale, recreative cu cei dragi, chiar și implicarea în hobby-uri comune. Totuși ai grijă să ții cont și de nevoile sau doleanțele celorlalți. Ți se poate reproșa faptul că faci totul numai pentru îmbunătățirea imaginii tale publice.

Vărsător – Ar fi bine să-ți programezi activități necesare casei, împreună cu membrii familiei. Sunt momente bune pentru înfrumusețarea spațiului de locuit și pentru dialoguri pe teme patrimoniale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita să le fii alături.

Pești – Se vor evidenția întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Mulți te vor provoca la discuții indiscrete, dorind, sub o mască binevoitoare, să afle cât mai mult din viața ta personală și din planurile profesionale. Fii prudent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =